Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bántanak a suliban mert meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántanak a suliban mert meleg vagyok..Mit tegyek ez ellen??

Figyelt kérdés
a tanárok is utálnak ezért

2022. jún. 26. 20:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%

Vált sulit.

Engem is vertek már meg egyszer

2022. jún. 26. 20:51
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Engem a súlyom miatt bántottak, a tantestület semmit sem tud tenni ellene, alapvetően te sem mert ezzel így születtél. Próbálj meg tűrni, én nagyon sajnálom.
2022. jún. 26. 20:52
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt elég keveset foglalkoznak az ilyesmivel. Szerintem ilyen esetben a leghatékonyabb az, ha szólsz a szüleidnek és akkor talán tudsz váltani sulit.
2022. jún. 26. 20:55
 4/20 anonim ***** válasza:
95%

Kövér gyerek voltam. Elsőtől nyolcadikig szekáltak, aláztak, vertek. A tanárok soha nem tettek semmit, pedig mindenki látta mi történik.

Ja és nőnemű vagyok.

2022. jún. 26. 21:06
 5/20 anonim ***** válasza:
31%
Pusztán egy kérdés merült fel bennem , honnét tudja bárki is azt hogy a saját nemedhez vonzódsz? Már előre is elnézést kérek a feltételezésért de van egy olyan érzésem ,hogy van oka az utálatuknak, és ennek köze nincs ahoz hogy meleg vagy. Sajnos már láttam olyan szituációt ahol a meleg egyén bemegy a presszoba megpróbálja letapizni a pultos csávót kér valamit de azt se normális ember módján ,és miután nem szolgálták ki hangos ajvékolásba kezd ,hogy -azért mert meleg azért mert mindenki itt mocskos homofób.
2022. jún. 26. 21:10
 6/20 anonim ***** válasza:
85%

Az előző srác válaszában van igazság... Sajnos egyén függő...

Azt javaslom válts sulit. De az a kérdés engem is érdekel. Honnan tudják? Hogy derült ki? A suli váltás nagy segítség, meg az ha próbálsz heterós lenni. Beilleszkedni. Sajnos a suli csak így élhető túl. Vagy menj művész suliba ahol sok a nyitott, meleg. Illetve az elitt sulikban se téma ha meleg az ember. Ezek vannak opciók. Más hatásos megoldás nincs. De az tényleg lényeges, hogy miként derült erre fény? Melegesen beszélsz? Mozogásod fiús? Viselkedés? Megjelenés? Értem, hogy az ember önmaga akar lenni, de ha nem akarsz áldozattá válni akkor sajnos az van, hogy alkalmazkodni kell. Mégpedig azzal hogy nem tűnsz ki a többiektől. Ez a mai Magyarország....

2022. jún. 26. 21:36
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Vidéki suli? A tanárokat nem értem. Mégha nem is értenek a dologgal egyet, védeni kellene azt, akit bántanak. Ez a kötelességük. Szerintem is a suliváltás lenne a megoldás, ha ez nem opció akkor szólj a szüleidnek és beszéljenek az igazgatóval erről vagy akár te magad is felkeresheted, mert ha nem teszel semmit, valószínüleg nem fog változni semmi.
2022. jún. 26. 21:38
 8/20 anonim ***** válasza:
40%

Ne mond el senkinek hogy meleg vagy 😅

Ilyen egyszerű

2022. jún. 26. 22:51
 9/20 anonim ***** válasza:
84%
Ha szól mi lesz jobb? Voltál iskolás kedves 7-es? Én igen. Nálunk is volt akit piszkáltunk igaz másért. Szólt a nővérének. Bejött kiosztott. Szólt a tanárnak kiosztott. Meg az igazgató is. De ettől még nem volt semmi változás. A piszkálás maradt csak kifinomultabb lett, hogy ne vegyék észre. Hidd el csak a változás segíthet neki. És védeni kell de nincsen rá jó megoldás. A személyisége pedig igenis számít. Van olyan meleg aki engem is irritál melegként. Mondom MELEGKÉNT! Sajnos ilyen az ember. Jól írták. be kell illeszkedni és alkalmazkodni. A középiskola ilyen, sőt minden közösség. Ha kitűnsz akkor jó példa legyél ne pedig rossz. Magával szúr ki ha a legjobb éveket rossz közösségben tölti. Értékes évek ezek amik fontos emlékek. Azokra emlékszik majd ha idősebb lesz. Legyen JÓ közösség, jó élmény. És persze tegyen is érte. Amit tehet az még az, hogy külön megkérdezi azokat akik bántják, hogy miért teszik és hogy mit gondolnak ez neki hogy esik. De sajnos egyedül minden nehéz és a tinik érzékenyek. Senki nem fog sajna kiállni érte/mellette. Max lányok. BARÁTKOZZ lányokkal. Ez is egy út lehet. Ugyanis a fiúk a lányoknak akarnak megfelelni. Azaz ha velük jóba vagy nem bántanak mert a lányok meg szeretnek majd téged és így ha beszól valaki neked ők segítenek. De mégegyszer mondom rajta múlik hogy milyen ember.
2022. jún. 26. 23:04
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha sohasem fizikai a bántalmazás, akkor próbálj előre gondolkodni arról, hogy ha valaki beszól neked, akkor mit fogsz válaszolni. Válaszolj olyat ami fáj és nevetni fognak rajta mások. Engem ez miatt nem bántottak mert tudtak ha beszolnak nekem valamit, akkor olyant mondok, hogy még 2 hét múlva is beszélni fognak róla.

Ha nyiltan meleg vagy az iskolába és valaki beszol neked ez miatt, hogy:

Ő:Te f@sz szopó

Te: ha már fasz szopónak hívsz, akkor tegyél profit az elejére, gondolom apád nem mesélt az élményéről velem.... Ja várj azzal meg sértene az anyádat!

Még egy jó tipp amit büszkén fel válalsz és páncél ként viseled azzal nem bánthatnak. És minél személyesebb dolgot mondasz neki annál jobban fog neki fájni, azt a apás példát amit feljebb írtam azért is írtam mert ezt fel lehet használni a legtöbb esetben, de ez nem olyan személyes.

2022. jún. 27. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!