Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bántanak a suliban mert meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántanak a suliban mert meleg vagyok..Mit tegyek ez ellen??

Figyelt kérdés
a tanárok is utálnak ezért

2022. jún. 26. 20:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
vidéki középiskolában tanultam, egy telhesen fiú osztályba jártam, de az efész suliban talán volt 20 csaj. 8 éve kezdtem a 9.et, én akkor már tudtam magamról, otthon is elmondtam. Nekem ez normális volt, nem titkoltam, de nem is hirdettem magamról. Az első évben folyamatosan csesztettek, h biztos b*zi vagyok, meg fiúkat szeretem, mire egyszer mikor már nagyon elegem lett egy ilyen alkalomkor, kimondtam , hogy igen. Utána kb. 2-3 hét és lecsengett ez a sztori, érdekes módon abbamaradt a cseszegetések többsége, igaz a téma se jött fel szinte utána. Mikor lett barátom, raktam ki közös képet, és jópáran lájkolták osztályból is, ami meglepett. Ami még durva, kb. 11 osztályban egy társkereső oldalon az egyik oszttársam profiljába futottam bele, akivel szinte alig dumáltam.ráírtam massengeren, h dumáljunk barátilag, meg ő hogy van ezzel a dologgal, de nem válaszolt, sőt került. Őt nagyon sajnáltam, mert tényleg aranyos srác, magasabb, vékony, szőkéshajú... Egyáltalán senki meg nem mondaná, h meleg. Azóta se beszéltem vele, pedig még érettségi után együtt jártunk technikusira. Más srácoktól hallottam csak infokat róla.
2022. jún. 27. 02:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Talán a "Rejtett csók" című filmből tudsz valami használhatót kiszürni!
2022. jún. 27. 14:46
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

#5, #8

Mi van, ha össze akart jönni valakivel és megkérdezte azt az illetőt, ő pedig kedvesen elmondta mindenkinek.

Kedves kérdező, suliváltáson kívül én se tudok jobbat.

Én is meleg vagyok, de a mi sulink szerencsére elfogadó, és az osztálytársaimon kívül senki nem tudja. Ők is csak úgy tudták meg, hogy viccelődtünk vele, aztán megkérdezték, én meg válaszoltam.

Kitartás!

2022. jún. 27. 16:11
 14/20 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező (tegnap 20:43)

Sok összetevős a kérdésed. Alapvetően a tanárok csak akkor tudnak valamit tenni, hogyha

a) hallják beszólásokat;

b) látják a szituációt;

c) közvetve valaki szól nekik;

d) te, mint érintett közvetlenül szólsz pl. az osztályfőnöknek;

Szerintem először beszélj a szüleiddel és az osztályfőnököddel. Amennyiben nem változik semmi, akkor válts iskolát.

1. válaszoló (tegnap 20:51)

az azonnali iskolaváltás nem biztos, hogy jó ötlet, mert nem kizárt, hogy az új iskolába sem lesz különb a helyzet.

2. válaszoló (tegnap 20:52)

A kövérség miatt történő zaklatás is gusztustalan, főleg amennyiben valamiféle betegség áll az mögött, hogy valaki esetleg elhízik vagy a tápanyagot, amit elfogyaszt, nem tudja kellő időn belül feldolgozni.

3. válaszoló (tegnap 20:55)

A fórumon reális választ mindaddig biztosan nem kap, míg az okokat nem ismerjük. Azt viszont érdemes itt is megjegyezni, hogy a 10-18 éves korosztály szereti ráfogni minden olyan kortársára a homoszexualitást, aki kerüli a szexuális témát vagy teljes mértékben megpróbálja magánügyként kezeli azt. Innentől fogva nem tudhatjuk, hogy mi is zajlik ott.

4. válaszoló (tegnap 21:06)

Ahogy a #2 (tegnap 20:52) válaszolónak is írtam. Valakit a súlyával bántani sem szép dolog.

5. válaszoló (tegnap 21:10)

Ahogy a #3 (tegnap 20:55) válaszolónak már levezettem. Sajnos egy szóval vagy tettel sem kell utalnia a másságára azért, hogy megvessék őt. Ennek a korosztálynak ugyanis bőven elég ugyanis e dolog feltételezéséhez, hogyha egy kortársuk feltűnően kerüli a szexuális témákat. Tapasztalat! Ez már akkor is így volt, amikor én voltam iskolás (1957-1965), ami mára teljesen eldurvult. A szexuális kisebbséghez való tartozás felvállalása az elmúlt 20-25 évben odáig fajult, hogy már nagyon sok 13-14 éves nyíltan coming outol. Itt nem biztos, hogy erről van szó, hanem talán a felvetésem első része valósul meg.

Néhány pultost sem kell félteni...

6. válaszoló (tegnap 21:36)

Egyes kérdéseid jogosak lehetnek! Vannak viszont olyan megjegyzéseid, amelyekre már a #3 (tegnap 20:55) és az #5 (tegnap 21:10) válaszolónak adott reakciómban már reagáltam. Ne érts te sem a szavaimat: Nem akarom a fiatalembert mentegetni, mert nem ismerem őt.

7. válaszoló (tegnap 21:38)

Teljesen egyetértek veled. Annyiban viszont konszolidálnám, hogy az iskolaváltás a legvége kell legyen. Elsők a szülők, aztán az osztályfőnök majd az igazgató.

8. válaszoló (tegnap 22:51)

Ez egy érdekes felvetés, hisz nem tudhatod, hogy egyáltalán elmondta-e vagy sem valakinek, vagy egyszerűen beleesett abba a hibába, hogy a korosztályától eltérően nem akar nyilvánosan beszélni a szexuális életéről, így elindul a megbélyegzés.

9. válaszoló (tegnap 23:04)

Mindenben egyetértek veled. Erre próbáltam utalni az #5 (tegnap 21:10) válaszolónak írt reakciómban.

10. válaszoló (ma 2:17)

Érdekes, de ütős a felvetés. Bevállhat!

11. válaszoló (ma 2:58)

Ez egy nagyon pozitív végkifejlet lett a tiéd. Talán ez adhat igazi lökést a fiatalembernek.

12. válaszoló (ma 14:45)

A film megtalálható interneten?

13. válaszoló (ma 16:11)

Bár több elfogadó oktatási intézmény lenne.

2022. jún. 27. 17:39
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok!

Igen!! Tegnap ott néztem!

2022. jún. 27. 17:52
 16/20 everlight ***** válasza:
71%
Biztos vagy e benne hogy csak azért bántanak mert meleg vagy?
2022. jún. 27. 23:42
 17/20 anonim ***** válasza:
85%

Aikido.Kungfu.Idelye,hogy megtanuld megvédeni magad.Én már 14 évesen

tanultam hasonlót,pont ezért.Már egy év múlva meg tudtam magam védeni.

2022. jún. 28. 01:36
 18/20 anonim ***** válasza:
84%

Unalmasak a nyugdíjas évek, nem igaz? :)

2022. jún. 28. 10:29
 19/20 anonim ***** válasza:
88%

Kedves 14-es azért jó hogy eljöttél és igazságosztóként ide kommenteltél. Mert gondolom 72 évesen akkora rálátásod van a mai tinikre, hogy te már csak jobban tudod mint mondjuk én aki nemrég még gimis volt, hogy a mai fiatalok milyen. Köszönjük!

Az viszont elgondolkoztató, hogy a kedves kérdező hova lett? Miért nem reagál semmit. Plusz a kérdés eleve fura hogy már suli vége után került kiírásra nem pedig suli alatt.

2022. jún. 28. 11:05
 20/20 anonim ***** válasza:
71%

#19 (tegnap 11:09)

A testvéreimnek 35, a nagynénéimnek/nagybátyáimnak kb. 50-55 ilyen életkorban lévő leszármazottjuk van. Ezen felül a párom testvéreinek is több ilyen életkorú rokona van. Emellett az egyik húgom, az egyik öcsém és annak felesége (sógornőm) pedagógus, vagyis igen nagy rálátásom van a mai tinédzserekre. A zrikálások, fenyegetések, zaklatások pedig nem új keletű dolgok. Erre is megpróbáltam utalni.

Egyébként nem tudom, hogyha te munkanapon 11-kor itt tudsz írogatni, akkor mikor dolgozol és mikor vagy a családoddal.

#18 (ma 10:29)

Egyáltalán nem! Csak ebbe a melegbe egyszerűen nincs kedvem és idegrendszerem kertészkedni. Másfelől e hétvégén nyaralni megyek a párommal és a húgomékkal.

Összegzés:

Jómagam is homoszexuális vagyok, amit iskolásként nem vállalhattam fel, mert olyan korban éltünk. Emellett bizony megvoltak a különböző beszólások egymásközött. Ebből bizony a legtöbbet tiniként az kapta a társaitól, aki bizonyos intim kérdésekből kimaradtak.

2022. jún. 29. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!