Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-23 éves meleg srácok: milyen szakképesítésetek/szakképzettségetek van/lesz? Ha van már diplomád/szakmád, és dolgozol: a végzettségedhez illő (ahhoz kapcsolódó) munkakört töltesz be?
Miért is fontos ez? 😁
Szerintem tök mindegy, nem a iskolázottság és nem egy papír határozza meg az embert.
De tessék: Edző ( Testépítés-Fitness) még a fősulin szereztem. Ebben vagyok benne kisebb nagyobb szerencsével mert elég nehéz a helyzet most Magyarországon főleg vidéken a munka területén.
Meg van egy rendszergazdai programozó Okj a gimiből de sosem dolgoztam benne.
Van már egy belsőépítészti alapfokú diplomám, remélem fél év múlva meglesz a mesteri is.
Építész irodában dolgozom, és olyan dolgokkal is foglalkozom, amikkel a belsősök nem, de az építészek meg igen. Szóval lényegében csak hasonló pályán vagyok, de ugyan abban az ágban.
23/F
Edző, belsőépítész...
Van itt olyan, akinek társadalmilag hasznos végzettsége is lesz?
Gyógyszerésznek tanulok jelenleg, de tervben van a klasszika filológia másod diplomának, illetve egészségügyi angol szakfordító mester is.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!