Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért vállalnak sokan olyasmit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vállalnak sokan olyasmit ami nem jön be nekik?

Figyelt kérdés
Legutóbb egy szexpartneremmel dumáltam. Olyanokat mesélt, hogy pl az exe megdugatta a haverjaival. De nem élvezte csak félt, hogy elhagyja. Miért megy ilyenekbe bele valaki?
2022. dec. 28. 10:49
 1/9 A kérdező kommentje:
Azon is törtem a fejem, miért dug meg valaki valakit ha tudja csak azért teszi mert ezt kéri a "párja" tőle?
2022. dec. 28. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mazo... Meg írtad, félt. A szerelem sok butaságot okoz...
2022. dec. 28. 10:51
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Szeretethiány és félelem,a magánytól!
2022. dec. 28. 10:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A passzív azért engedheti mert örömet akar szerezni a párjának ha erre izgul, és neki is élvezetesnek kéne hogy legyen ettől függetlenül.

Van az a marha passzív is aki ezt nem kívánja de attól tart akkor elhagyja az aktív ha nem teszi meg.

Van hogy sok év együttlétnél jó feldobni valamivel a szexet, de azt oly módon kell megtalálni hogy mindenkit izgasson.

2022. dec. 28. 10:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én az első pasim kedvéért ugyanígy butaságokat csináltam. Hagytam, hogy alázzon, pofozzon, sőt volt hogy fájdalmat is okozott és ezt élvezte. 17 évesen sok dolgot hagytam mert buta voltam és azt gondoltam más nem fog szeretni mert elhitette velem, hogy nem vagyok jó. Nem élveztem, de ő azt élvezte, hogy nem élvezem. Mindig próbált még kegyetlenebb lenni. Azonban megtettem mert tudtam neki jó. És igen nálunk is volt ez a pont, hogy jött új szereplő és ketten játszottak velem amit nagyon nem szerettem mert akkor még kegyetlenebb volt mintha meg akarná mutatni mit tud.

Aztán megismertem egy normális fiút és ő segített kilépni ebből. Igaz utóbb kiderült ő se normális mert folyton meséltette velem miket csinált a párom...

2022. dec. 28. 11:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Félelem a magánytól, hogy saját magá adja az ember, mert akkor biztos nem fog kelleni a másiknak.
2022. dec. 28. 11:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor üzenem annak,fél magát adni, hogy vagyunk,akik éppen ezt szeretnénk a partnertől,társtól.

És ilyenekkel sokan ismerkednénk !

2022. dec. 28. 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Önértékelési zavar okozza ezt.
2022. dec. 28. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:
93%
Mert a dugásért már önmagukat is képesek feladni egyesek.
2022. dec. 28. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!