Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer régebben megpróbáltam kinyalni egy lányt, de borzalmas volt. 🤢 🤮
Hánytam utána.
Azóta tudom, hogy nekem csak a kuki a tuti.
40F Bécike.
13.
Ez igazából azért van, mert a meleg férfiakban egy nagyon nagy kűzdelem van, mert tudják, hogy ez egy nagyon nem jó állapot. Ez egy borzalmas, gusztustalan állapot. Borzasztó ám ezt átélni, ez egy lelki trauma.
Kűzdenek, bepróbálkoznak nőknél annak reményében, hogy hátha mégse melegek.
Ezért vannak a kezdeti női bepróbálkozások.
7-es vagyok. nem dugtam nővel..az hogy poénból smároltunk kb 2-szer házibuliban, szerintem elég messze áll attól amit ti írtok. főleg hogy én is és ők is tisztában voltak azzal hogy én meleg vagyok, emiatt is volt poén. részemről ez épp úgy poén volt, mint ahogyan középsuliban a srácok csináltak "b**is" dolgokat POÉNBÓL! aki ezeket nem érti, nem tudja helyén kezelni, akkor ott van a hiba.
meg ezt se értem hogy miért utálnánk a nőket..de hát biztos van aki nálam jobban tudja hogy kit utálok.
üdv.
Ez így van.
A heteró férfiak se utálják a férfiakat, csak nem létesítenek velük szexuális kapcsolatot.
Sok meleg férfinek van barátnője, ami csak a barátságig terjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!