Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik egyes melegek azt a heteróknál népszerű mintát átvenni, hogy szex csak párkapcsolatban van?
Melegeknék sokkal könnyebb szexpartnert találni mint heteroknál. Ha belegondolsz akkor a legtöbb lány nem fekszik le az első randin. Lány oldaláról sokkal fontosabb hogy szex előtt meg legyen a bizalom és az érzelem ahhoz hogy élvezze ő a szexet.
Míg férfiaknál sokkal fontosabb a fizikai együttlét és mivel könnyű partnert találni ezért kisebb az esély az együttmaradásra és a rendes kapcsolatra.
Ami még erre rájön az a coming out. Heteroknál örvend a család hogy van párja a másiknak, sőt sokszor a társadalmi normák el is várják hogy legyen párod, addig a meleg oldalon nem így működnek a dolgok.
Ezt hol tapasztaltad?
Én 44vagyok, nem találkoztam ilyen sráccal.
Éppen fordítva van, mert szexet,alkalmit könnyebben lehetne találni.A párkapcsolat már mint szó is,ijesztő .Így érzem,ismerkedési próbálkozások után.
Mindegy hány éves, a többség dugni és aztán továbblépni akar,más nem érdekli.Néha még egymás nevét sem tudják:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!