Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Magányos meleg srácok ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos meleg srácok ti milyen lelki állapotban vagytok?

Figyelt kérdés
Én pocsékul.
2022. dec. 26. 23:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Írtam már neki! 🙂
2022. dec. 27. 00:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A pocsék állapoton már évek óta túl vagyok,most már inkább közömbösen nézem a világot,mondhatjuk úgyis,pozitív apátiával :)

Rá kellett jönnöm,van ami egyszerűen nem és nem jár sikerrel,hiába tettem meg mindent.Úgy éreztem egy falat nyomok kézzel,de a fal nem fog ettől arrébb menni,vagy eltűnni.

Abbahagytam és így lelkileg könnyebb.Persze,a magány rossz,de már nem azon törpölök,hogy ez nekem milyen rossz.Tudomásul vettem:)

Ha lesz még párom lesz,ha nem,akkor nem , így jártam.

2022. dec. 27. 06:06
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Köszönöm, kiválóan! Igaz ötven elmúltam, éppen senki sincsen az életemben nagyon közeli illető. De jól megvagyok, a karácsony is elmúlt, szép volt. Igaz nem járok sirankozni ide sem fel, csak benézek néha, változott vajon a helyzet?! :D

Köszi, privátok sem érdekelnek, évek alatt már írt mindenki, aki itt van. :)

2022. dec. 27. 06:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy kicsit össze kell szedni a gondolatokat. Aki párkapcsolatban van is lehet magányos sajnos.

Beszélgetni kell valakivel.

Ilyenkor az ünnepek miatt rosszabb tudom :(

De jó lesz.

Ja és boldog névnapot neked! 🙂

A másik válaszolónak pedig boldog születésnapot! 🙂

2022. dec. 27. 07:46
 15/16 anonim ***** válasza:
83%

Magány? Addig, amíg nem szereted magad annyira, hogy ne légy egyedül magányos, nem is fog jönni senki.

Illetve azért kellene valaki, hogy ne legyél egyedül?

42 év ellenére sok fejleszteni való van még….

2022. dec. 27. 08:24
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én egész jól elvagyok.
2022. dec. 27. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!