Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy vele, hogy inkább a szeretet, romantika, simogatás motiválja, mint a szex?
Figyelt kérdés
Egy ruhában lévő férfi arcát simogatni, puszilgatni, együtt tévézni, és közben hozzábújni számomra többet jelent, mint a dugás, de ez egy átlag baráti kapcsolatban azért sok lenne szerintem. Kapcsolatban viszont sokaknak ez kevés lenne. Hogy nevezik ezt a fajta vonzódást? Nagyon ritka?2022. dec. 25. 12:38
1/7 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ritka ez. A dugás nem minden.
2/7 anonim válasza:
Manapság már ritkább, pedig csodálatos dolog tud lenni, amit leírtál! Bár találnék ilyen srácot magam mellé.
3/7 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, a szex is főleg az intimitás miatt érdekel csak.
4/7 anonim válasza:
Én az idősebb pasikhoz vonzódom és szerintem ez a fajta romantika és gyengédség nagyon is kell. Amikor pedig két ember szeretkezik az számomra a test és a lélek szeretkezése is. Ezért is kizárt nálam alkalmi.
5/7 anonim válasza:
Valóban jó és meghitt,amire a kérdező céloz.De saját tapasztalat,hogy a gyengédséget, a romantikát, az ilyen összebújós közös időt ma nem nagyon értékelik.
Legalábbis mikor beszélek erről,akkor legtöbbször gúnyos mosoly,legyintés a reakció.
És igen,a test és a lélek szeretkezik,az az igazi szeretkezés !
Sokan szeretnénk ilyen barátot magunk mellé...
6/7 anonim válasza:
Szerintem annyira nem ritka, én is ilyennek gondolom magam. A szex is kell, de nem minden!
7/7 anonim válasza:
Én mindig ilyen kapcsolatról álmodtam,aminek az alapja a barátság,a fizikai része pedig ez,amit leîrsz.Egymás támogatása lelkileg,ami megnyilvánul odabújásban,simogatásban is.Izgat szexuálisan a másik fiú/férfi teste,de a szex része engem csak az előjátéknak nevezett részig érdekel.Ami simogatás...stb.Sajnos úgy érzem kisebbség vagyok a kisebbségben is emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!