Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/15 anonim válasza:
Múltkor lehúztatok érte
A szomszéd férfit 2 gyerekekkel
Nem tudom se heterónak, se Biszexnek tekinteni, mert az asszonyt csak faszállító bogyóval képes megdugni azt is jó esetben évente 3-4 alkalommal.
Mikor férfival volt nem kellet semmi segédeszköz és egy nap többet dugtak mint jelenleg az asszonnyal 1 év alatt.
Kérdező szóval számomra ezek az emberek melegek, nem biszexek és nem heterók.
Falusi vagyok, így elég nagy merítésből azt Tudom mondani neked 20főből 16an 100%heterók.
Világ statisztikák szerint
100főből 7ember homoszexuális.
Ebben nincsenek benne a biszexek.
12/15 anonim válasza:
Nem voltam, csak férfiakkal, viszont én szeretném kipróbálni. Érdekesen működik ez nálam. Alapesetben férfiak érdekelnek, de van néha 1-2 hét amikor nagyon vágyok a puncira. Semmi más nem vonz egy nőben, csak a punci. Próbáltam már keresni erre partnert, hogy megéljem a szexet nővel, mindenféle kötöttség vagy érzelmek nélkül, de nagyjából lehetetlen partnert találni. (Gondolkoztam már prostin, de gáznak érzem) Ilyenkor kicsit örülök is, hogy meleg vagyok, mert brutális mennyit kell egy hetro férfinak küzdeni a szexért. A melegek között meg tudjuk hogy megy ez. 25/F
13/15 A kérdező kommentje:
12:Hát papi,te sok minden lehetsz,de hogy meleg nem vagy,az tuti.
2022. dec. 22. 10:34
14/15 anonim válasza:
Nem unod még? Neked komolyan az a téveszméd hogy egy meleg élvezi ha nővel dug? Elárulom: akik házasodnak, és nővel szexelnek, nem azért teszik mert élvezik, hanem mert félnek magukat felvállani, és ezzel elcseszik a saját, a nő, és szar esetben a gyerek életét is.
15/15 A kérdező kommentje:
14:Azok szerintem biszexek,nem melegek teljesen
2022. dec. 22. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!