Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok mi az amiért fizetnétek szexben?
Figyelt kérdés
Tehát ha úgy döntesz, hogy fizetsz egyszer valakinek akkor miért? Mert szerintem csak akkor megy fizetőshöz az ember ha valamit meg akar élni amit amúgy nem tud.2022. dec. 21. 08:38
1/8 anonim válasza:
Én konkrétan semmiêrt... 51 éves vagyok de mindig találok partnert....
2/8 anonim válasza:
Ha tényleg bármit megtehetnék vele mint valami szolgával. Na azért igen. Mert akkor kedvemre mélytorkoztathatnám, dughatnám, stb. Nem kellene foglalkozzak azzal hogy nem élvezi.
3/8 anonim válasza:
Én egy nagyon vékony passzív srácnak fizetnék.
4/8 anonim válasza:
Fekete fiúnak is fizetnék. Illetve ázsiai srácnak is.
5/8 anonim válasza:
Engem egy olyan ösztönbika roma srác izgatna. Azért fizetnék ha fiatal és jól néz ki.
6/8 anonim válasza:
Nekem csak egy ilyen van. Vannak bizonyos emberek, elsősorban sportolók de mások is akik baromira bejönnek (belföldi külföldi egyaránt) akik ha azt mondanák hogy ha fizetek valamennyit szexelhetek velük na akkor fizetnék. Tehát magáért az “emberért” fizetnék, nem egy konkrét dologért amit megtehetnék vele.
7/8 anonim válasza:
Egy izmos srác izgatna ha ledominálna. Na azért még fizetnék is.
8/8 anonim válasza:
Nem egészen szex, de fiatal (22 alatti) srácnak ha engedné hogy nyaljam a talpait
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!