Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 év alatt hány alkalmi szexpartner a normális?
Figyelt kérdés
1 éve kezdtem alkalmizni és szerencsére számon tudom tartani azt hogy hány emberrel kerültem össze es egy kicsit sokkalom.2022. dec. 18. 12:37
1/10 anonim válasza:
Önnmagában az alkalmi szexpartner nem jó dolog. De a te dolgod, te életed.
2/10 anonim válasza:
Amennyi jól esik.
Viszont ha számon tudod tartani, az nekem kevésnek tűnik. :)
Egyébként mennyi?
3/10 anonim válasza:
Én eddig minden partneremet számban tudtam tartani.
5/10 anonim válasza:
Amennyi neked jólesik, rád tartozik a te életed. Védekezés nélkül viszont már 1 alkalmi is sok!
6/10 A kérdező kommentje:
#1 Igen már rájöttem 😅 de a kezdeti 'fellángolást' jó volt csillapítani.
#2 22
#4 vicces 😂
#5 csak gumi
2022. dec. 18. 13:53
7/10 anonim válasza:
Szerintem amennyi neked jó. Nyilván nem olyan jó mint az állandó de amíg állandó nincs azért addig is kell valami...
9/10 anonim válasza:
Kérdező hol ismerkedsz, hogy ilyen jó a statisztikád?
10/10 anonim válasza:
#6: Hol laksz, hogy 22 fővel tudtál lefeküdni 1 év alatt? Én még beszélgetni/találkozni se tudtam ennyi meleggel a megyeszékhelyen, nemhogy ennyivel lefeküdni. x'D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!