Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezután fogom szeretni még a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezután fogom szeretni még a normális szexet később?

Figyelt kérdés
Pár hete van egy szexhaverom. Mondjuk így mert nem járunk csak szex. Viszont nagyon izgató vele. Kedvemre használhatom, pofon, mélytorok, bármi. Tényleg bármi. Neki is új ez és nekem is. Viszont félek hogy ezután nem fogom a sima normál szexet élvezni ahol a másik fél nem alárendelt úgymond.
2022. dec. 17. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
97%
Élvezni élvezni fogod, de mindig jobb lesz majd az extra, ezt tapasztalatból írom. Aki domináns vagy alárendelt beállítottságú, az ezt a fajta szexet élvezi a legjobban, mert itt tud a legjobban kiteljesedni.
2022. dec. 17. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:
97%

De jó neked, hogy van szexhaverod.

A normál szexnél ha párod lesz a megbeszéltek alapján megy majd. Kinek mi tetszik és mi jön be.

2022. dec. 17. 11:19
 3/3 anonim ***** válasza:
97%
Egy domináns srácnak én is örülnék. Van pár vágyam amit megtehetne.:) Irigyellek én is.
2022. dec. 17. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!