Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen hosszú egy együttlét,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hosszú egy együttlét, szoktátok figyelni?

Figyelt kérdés

Van az együttlétnek több verziója, a behatolástól a befejezésig Nálatok mennyi idő telik el?

Kérdezem ezt azért, mert sokan rövidebb időtartamot mondanak egy konkrét történésre, de van aki azt mondja, akár egy órát is tud bent mozogni anélkül, hogy elmenne.

Egészséges ennyi ideig ez a passzív számára, és mennyire reális egy aktív srácnak előjáték után még 60-80 percet mozogni a csúcsra jutásig?

2022. dec. 12. 00:08
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Hát figyelj,én 4 éve vagyok együtt a párommal és általában;ha az előjátékot nem számoljuk;15-20 perc az együttlét.

A partnerem nagyon szereti a szerepjátékokat,ezért ha úgy indulunk neki,sokkal hamarabb jut a csúcsra mint amúgy. A leghosszabb idő ami volt az másfél óra, de az nem volt annyira élvezetes mint egy olyan szex ami vággyal fűtve,hirtelen tört ránk.

Tehát nem mindig a hosszú együttlét a minőségi. :)

Egyébként reális,nyilván egyénfüggő az hogy ki meddig bírja.. bár én azt tapasztaltam hogy fél óránál sosem volt több(régebbi partnereimnél).

2022. dec. 12. 06:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát az eljőjáték ugy 10 perc. A barátnőm csak az oráltol tud elmenni. Meg szeretem csinálni. Utánna a behatolás meg a szex ugy 15 percig. De volt egy időszak mikor 3 perc után elsültem. Az okát nem tudom egyszer csak elmult és tovább birtam
2022. dec. 12. 11:37
 3/8 A kérdező kommentje:
2 - akkor valami nagyon betalált Neked és nem bírtad visszatartani. Van ilyen, ennek is meg van a varázsa, hogy gyorsan ellősz.
2022. dec. 13. 07:49
 4/8 A kérdező kommentje:
1 - köszönöm. Ezek szerint az egy órás játék már az a verzió, ami nem kellemes, sok volt. Egy kicsit az már gépies, monoton, bár azért pózváltásokkal és néha kis módosításokkal elég változatossá lehet tenni ezt az időt.
2022. dec. 13. 07:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nálunk gyengéd simogatással maszírozással kb másfél óra néha kettő
2022. dec. 14. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
4. Igen,nekem ez a nagyon hosszú szex nem olyan jó/vadító.. 😊 De mint látod, mindenki más és ez ettől szép.Ez nagyon sokat tud változni az évek folyamán.
2022. dec. 15. 06:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Régebben rövidebb együttléteim voltak, de most van egy partnerem, aki igen sokat tud szexelni egyfolytában, és ez most egy új világ, tetszik és nagyon jó.
2022. dec. 15. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk párommal átlagosan kb 1 óra, valamikor másfél, néha 45 perc. (Figyelni nem szoktuk konkrétan, de mindig elinditunk egy filmet vagy sorozatot mielőtt előtte és a végén vesszük észre hogy vége is a filmnek vagy egy résznek). Szerintem tök oké a rövid ideig meg a hosszú ideig tartó szex is. Mindenki más.
2022. dec. 15. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!