Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok 100%-ban figyelni szexuális együttlét alatt magamra?
Észrevettem, hogyha egy olyan Férfival vagyok együtt szexuálisan, aki érdekel és többet szeretnék Tőle, mint alkalmi kapcsolat, akkor egyszerűen nem tudok magamra odafigyelni és szexuális együttlét alatt nincs orgazmusom.
Ezt egyszerűen nem értem!!!
Ha pedig olyan Férfival vagyok együtt, aki érzelmileg nem mozgat meg, és nem komolyabban érdekel az illető, szinte azonnal sikerül orgazmust produkálnom.
Nem értem, ennek fordítva kéne működnie!
Egyszerűen leblokkolok! Ezzel mit tudok csinálni?
Nagyon jól esne egy-két jótanács!
Köszönöm,
29/N
Azért mert második esetben leszarod őt és csak magaddal törődsz. De mivel szexkapcsolat, ő is.
És ebből alakul ki az a paradox helyzet, hogy érzelmek nélkül "jobb", mivel nincs tétje, nem kell aggódni, elvárást teljesíteni. Te élvezed, kész. Oszt' max nem lesz több alkalom, de nincs tétje.
Valószínűleg azért van mert "túlstresszeled" a dolgot, tudat alatt egy megfelelési kényszer indul el benned a partner irányába és feszít "jaj nehogy ezt v. azt csináljam, mert akkor nem tudom megszerezni".
Nos, ha valakivel már eljutottál az ágyig, akkor azt "megszerezted", úgyhogy engedd el magad, élvezd a szexualitást mert az arról szól, nem pedig bárminek, vagy bárkinek történő megfelelésről.
Köszönöm a válaszokat.
Valóban vannak olyan gondolataim, hogy nagyon "Gáz" ha ez most nem fog menni. De még egyszer mondom, ez csak akkor van, ha olyan személlyel vagyok, aki érdekel.
Most konkrétan abban a helyzetben kerültem kétszer is, hogy sehogyse ment, BÁRMIT csináltunk! És azt sem szeretném, ha ez Őt negatívként élné meg, hogy Ő a béna, holott nem erről van szó....
Ezt hogy tudnám levetkőzni?
Ennyi önmagát sem ismerő nőt ennyi idősen..komolyan, hogy nem szégyelli még névtelenül is kitenni, hogy fogalma sincs önmagáról? Óriási szégyen!
F, 38
Pedig a negatív vélemény is vélemény, akkor is vélemény, ha neked nem teszik. Neked pont úgy nem kötelező kérdezni, mint nekem válaszolni. A másik változathoz is éppen annyi jogunk van.
A jótanács a delphoi jósda felirata: Ismerd meg önmagad. Nagyon ideje lenne elkezdeni.
Az előző
Végülis tökéletesen igazad van! Elfogadom a negatív véleményt, de a stílust, amibe köríted, azt nem!
Szóval, ha képes vagy intelligensen módon kommunikálni a másikkal, szívesen fogadom! :-)
"Mi is a név? Mit rózsának hivunk mi,
Bárhogy nevezzük, éppoly illatos."
Ha már stílust szeretnél, álljon itt Shakespeare.
De segítek. Sokkal inkább vagy ösztönylény, mint amennyire elfogadod magad annak. Az énképed és a társadalomnak megfelelési képed még össze kell barátkoztatni. Önmagadban.
Próbáltam lényegretörő lenni egyszerű nyelvezettel.
Az előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!