Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy anya túlsagosan szereti a fiát, akkor a fiú homoszexuális lesz?
Figyelt kérdés
Ha nekem egyszer fiam lesz igyekszem majd szeretni. De félek hogy túlzasba esnék. Itt olvastam ezt a dolgot
2022. dec. 10. 12:11
11/14 anonim válasza:
Az én esetemben van benne igazság. Meg talán az is lehet az oka, hogy nőkkel nőttem fel és nagyon elkényeztettek. Az én anyám nagyon birtokló személyiség, ha elmegyek valahova már hívogat. Olyan vagyok mint Rapunzel, de vele ellentétben én még sosem hagytam el a tornyot🙁
12/14 anonim válasza:
Az megvan hogy régen a nőket okolták ha meleg lett a gyerek? Mert biztos rideg, szeretetlen anya volt.
13/14 A kérdező kommentje:
Régen mimden rosszért a nőket okolták pedig altalában férfiak vagy a termeszet voltak felelősek.
2022. dec. 14. 15:53
14/14 anonim válasza:
Arra próbáltam rávilágítani, hogy a túlzottan szeretem , ezért meleg lesz, kb annyira reális mint a nem szerette az anyja ezért meleg lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!