Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy anya túlsagosan szereti a fiát, akkor a fiú homoszexuális lesz?
Ha nekem egyszer fiam lesz igyekszem majd szeretni. De félek hogy túlzasba esnék. Itt olvastam ezt a dolgot
A szeretetadástól senki se lesz meleg... Ahogyan hetero se.
A törődés és szeretet mindenkinek kell/kellene.
Mert a lélekkel függ össze, nem azzal, hogy kire izgul az ember.
Viszont a szeretethiány számtalan embernél komoly gondokat okoz, amely kihat mindenre, karriertől a kapcsolatokig (ismerősöktől a családiig).
Szeresd, imádjad gyermeked és foglalkozz vele.
A nemi identitásra nem hat ki.
S akárkikhez is fog vonzódni, azt kell szem előtt tartani: legyen egészséges lelke, jó szíve és éljen boldog életet.❤️
Mert a (normális) szülőnek a gyermeke az első s gyermeke boldogsága.
Nálunk a családban is vannak "mássággal rendelkezők", a szeretet és támogatás, főleg lélekben a fontos/lényeg.
Mindemellett a személyiség is jelentős.
Engem az se zavart, ha elkaptam egy csók jelenetet közöttük stb.
Mosolyogni szoktam s olykor kimondani "örülök, hogy a sok nehézség ellenére egymásra találtatok".
Ahogy nekem heteróként is gratuláltak, örültek.
De pl unokatesómék családja nagyon fura, a srácnak konkrétan a szeretethiány szintje beteges. Rosszabbnál rosszabb nőkkel volt. Nemrégiben egy gyerek is becsúszot, amikor külön akartak menni, de együtt maradtak a gyerek miatt...
Vannak gondok...
Szóval ne félj szeretetet adni. A hiánya komolyabb gondokat vonz/okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!