Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy anya túlsagosan szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy anya túlsagosan szereti a fiát, akkor a fiú homoszexuális lesz?

Figyelt kérdés

Ha nekem egyszer fiam lesz igyekszem majd szeretni. De félek hogy túlzasba esnék. Itt olvastam ezt a dolgot

[link]

2022. dec. 10. 12:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A szeretet jó.
2022. dec. 10. 12:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs ilyen összefüggés, nem tudtak ilyet kimutatni, elvileg kizárható.
2022. dec. 10. 12:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ne higgy el mindent, amit a neten írnak.
2022. dec. 10. 12:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Kivéve a gyakorikérdések .hu-n....de a többi oldalnak tényleg ne higgy.
2022. dec. 10. 12:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A szeretetadástól senki se lesz meleg... Ahogyan hetero se.

A törődés és szeretet mindenkinek kell/kellene.

Mert a lélekkel függ össze, nem azzal, hogy kire izgul az ember.

Viszont a szeretethiány számtalan embernél komoly gondokat okoz, amely kihat mindenre, karriertől a kapcsolatokig (ismerősöktől a családiig).

Szeresd, imádjad gyermeked és foglalkozz vele.

A nemi identitásra nem hat ki.

S akárkikhez is fog vonzódni, azt kell szem előtt tartani: legyen egészséges lelke, jó szíve és éljen boldog életet.❤️

Mert a (normális) szülőnek a gyermeke az első s gyermeke boldogsága.

Nálunk a családban is vannak "mássággal rendelkezők", a szeretet és támogatás, főleg lélekben a fontos/lényeg.

Mindemellett a személyiség is jelentős.

Engem az se zavart, ha elkaptam egy csók jelenetet közöttük stb.

Mosolyogni szoktam s olykor kimondani "örülök, hogy a sok nehézség ellenére egymásra találtatok".

Ahogy nekem heteróként is gratuláltak, örültek.

De pl unokatesómék családja nagyon fura, a srácnak konkrétan a szeretethiány szintje beteges. Rosszabbnál rosszabb nőkkel volt. Nemrégiben egy gyerek is becsúszot, amikor külön akartak menni, de együtt maradtak a gyerek miatt...

Vannak gondok...

Szóval ne félj szeretetet adni. A hiánya komolyabb gondokat vonz/okoz.

2022. dec. 10. 12:44
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem törvényszerű. Én pl nagyon anyás vagyok (apámat is nagyon szeretem, és jó a viszonyunk, de anya mindig a no 1 volt, mai napig is). És nem lettem homo, sőt. De van egy másik példa, egy haverom, akire rendkívül nagy hatással vannak a szülei, azonbelül is az anyja, az egész család egy ilyen tipikus okostojás, mindent jobban tudok fajta. De olyan viszonya van az anyjával, hogy tényleg mindent megbeszélnek, szerintem még azt is, hogy a barátnőjével milyen sorrendben vették a pózokat. És igen, barátnő, mert a homókat úgy szidja nagy szájjal mindig, hogy csak na, az egyik legnagyobb homofób, akit ismerek. Persze a párkapcsolatai se tartanak sokat, a toxikus jelleme miatt, meg hogy az anyja diktál mindent neki, hogy viselkedjen.
2022. dec. 10. 13:00
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Vagy incest-párti :)
2022. dec. 10. 13:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet jól és lehet rosszul szeretni.
2022. dec. 10. 15:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
nem lesz attól meleg mert szereted
2022. dec. 10. 15:41
 10/14 anonim ***** válasza:
87%
A szexuális kisebbséghez tartozás legkevésbé a szülők neveltetésén, ill. az édesanya túl szeretetén múlik...
2022. dec. 10. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!