Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan kapcsolatról, ahol már szinte egyeltalán nincs intimitás, a felek másokkal sexchatelnek (írogatnak, kiverik másokkal stb), esetleg szeretőt is tartanak?

Figyelt kérdés
Szerintetek ezekben az esetekben elég indok az, hogy “De hát szeretjük egymást, a szeretet megvan”?
2022. dec. 6. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Nagy rakás szar
2022. dec. 6. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Nekem volt hasonló kapcsim, nemrég lett vége, 2 évig tartott, egyszer nem szeretkeztünk, megcsalni nem akartam, ezért szakítottam vele.

18/f

2022. dec. 6. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem jó benne lenni.

Egy ölelés is már hatalmas szivességnek számít. A szex meg ha van az se rólam-rólunk szól

2022. dec. 6. 15:36
 4/7 Perverzsrac94 ***** válasza:
100%

Szerintem ez amolyan párkapcsolati nekrofília. Mert egy halott kapcsolatban élnek a felek, s sajnos az a "szeretet" is inkább csak megszokás...

28/F

2022. dec. 6. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt már megszokás,unalom és kényelemből való egyutt punnyadás van.Írhatnám azt is, hogy a langyos kaksiban ultök ...

A 4-esnek igaza van,és találó, mármint a kapcsolati nekrofília.

Nagyon sok pár jut ide és ha nincs változás,akkor lelkileg ennek sajnos káros utóhatásai vannak.

2022. dec. 6. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó az ilyen kapcsolat ahol csak megszokásból van együtt a két fél.

Nincs semmi csak munka és otthon fekvés. Meg semmi szex sincs. Az nem jó. Vagy arra lehet gondolni, hogy a másik megcsal van valaki neki azért nem szexel veled. Vagy nem érez semmit már.

De nem jó egy ilyen kapcsolat.

2022. dec. 6. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem párkapcsolat, csak együttélés. Közösen fizetitek a rezsit, ennél több értelme nincs.
2022. dec. 8. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!