Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Honnan lehet tudni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy valaki meleg-e?

Figyelt kérdés
Az öltözetén kívül

2022. nov. 28. 17:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

"meleg pasiban nincs semmi feszültség, ha nővel beszél"

a heterókban sincs ha magabiztos

2022. nov. 29. 15:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#3 Szomszédok? Milyen érv ez?🤣

Báár..ugyan a mondanivalóddal nem értek egyet, de tény, hogy Kulka is borzasztóan játszotta a heterot xd.

2022. nov. 29. 23:52
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
8. Bár én sem gondolom, hogy sztereotípiák alapján meg lehet mondani valaki szexuális irányultságát, de van sok igazság a válaszodban. Pl. az utolsó rész teljesen jogos, nem feltétlenül “magabiztosabb” egy meleg, de logikus módon egy meleg máshogy viszonyul egy nőhöz, ami a szexuális vonzalmat illeti, ami márpedig az ember egyik legalapvetőbb ösztöne. És valóban, ha valaki elég jó megfigyelő, ki tudja ezen gesztusokat szúrni. Persze ez a “meleg-nem meleg” találgatás a konkrét egyénről csakis akkor lehet helyénvaló, ha nem negatív kontextusban történik. Én is meleg vagyok, ezért talán könnyebben észreveszem valakin mint mondjuk egy hetero pasi, és az általad leírt szempontok közül mindegyik lehet árulkodó. Összességében; manapság nem lehet 1-2 jel alapján belőni valakinek a szexuális irányultságát, de elég jó tippeket lehet kapni :)
2022. dec. 3. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!