Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Honnan lehet tudni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy valaki meleg? (pl.: sokat néz, (nagyon) kedves veled stb.)

Figyelt kérdés

2022. febr. 16. 00:34
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Sehonnan nézésből. A kedvesség sem jel, ehhez sokkal jobban kell ismerni.
2022. febr. 16. 01:03
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Meg kell tőle kérdezni. Egyszer egy bolti eladótól kérdeztem meg, hogy meleg-e. Kicsit meglepődött, de az volt. Sajnos csak egyéjszakás beszélgetés lett belőle, nem több. :)
2022. febr. 16. 11:51
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
A nezesebol meg a jarasabol. A csipojenek a ringasabol
2022. febr. 16. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Sokat elárul a szemkontaktus, főleg a hosszú, tartós szemkontaktus, a heteró pasik általában többnyire nem szeretnek hosszan és mélyen belenézni más férfiak szemébe. De van amikor ez is bevihet a málnásba és félrevezethet. Pár éve dolgozott nálunk egy helyes asztalos srác, aki olyan hosszan és mélyen nézett a szemembe pislogás nélkül miközben hozzám beszélt, hogy sokszor már kínosan zavarban voltam tőle. Ahogy mondani szokták, még a gatyámból is kiolvasztotta a gumit a nézése. :) Aztán kiderült, hogy kőheteró, mesélt a családjáról, gyerekéről feleségéről is, meg szóba került a melegség téma is és mondta, hogy az tök jó, de őt amúgy nem érdekli, nem izgatja a dolog. Pedig abból a nézésből szinte 100%-ban azt gondoltam róla. :)
2022. febr. 16. 15:03
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
Maszkos időben nem döntő a szemkontaktus, mert nekem is sok férfi néz a szemembe mindenhol,de nem hinném, hogy melegek,vagy bik.
2022. febr. 16. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sógorom az, ahogy beszél, ahogy megy, ahogy öltözködik. Tök tipikus. És a legszebb, hogy titkolja, de mindenkinek leesik, csak az anyja vak és nem látja 😁😁😁😁
2022. febr. 24. 07:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Intuíció.

Nézésböl, kedvességböl nem lehet ítélkezni.

2022. márc. 7. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!