Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kézfixációm van, fiúk szerintetek szép kezetek van? Valaki más hasonló vonzalmakkal? :)
Nem nevezném még fétisnek sem, nem szeretnék kezeket nyalogatni, csupán extrán vonzónak találom ha valakinek szép nagy, ápolt, eres keze, tenyere van. :)
Másnak van esetleg hasonló gondolata?
Korábban két kapcsolatom volt, egyik srácnak sem olyan volt a keze, ami tetszett volna, természetesen nem ez határozza meg az ismerkedéseimet, kapcsolataimat. :D
Szerintem semmi extra nincs a kezemben, a kéz az kéz.
Egy exbarátnőm viszont mindig azt mondta, hogy szép kezem van, tetszik neki, és a megismerkedésünkkor ez neki fontos szepont volt.
(vagy ő vagy, vagy nem vagy egyedül a dologgal. Amúgy ő sem akart semmi plusz szexuális dolgot a kézzel, szóval nem ilyen téren vonzódott hozzá, egyszerűen ahogy valaki a karokra, szemekre, ajkakra bukik, neki a kézfej volt ilyen)
Szép kéz nagyon izgató nekem is
Erre mindkét exem rágta a körmét 😅
Nekem a pici puha husis kézfejek tetszenek, kis virsli ujjakkal és ilyen kis gödröcskékkel az ujjak tövénél.
Ápolt és nem szőrös, vagy csak enyhén szőrös tetszik.
Egyébként a husis srácok többségének ilyen, nekem ez az esetem.
Egy oktáv két hang amit átérek a zongorán, szóval nem kicsi.
Szerintem szép.
Ami érdekes: a kisebbik húgomnak pont olyan keze van, mint nekem, csak kisebb. :-)
De ez csak két kéz, és kész!
Leszbikusként véletlen kavarodtom ide, de ha már itt tartunk, mifelénk ez baromi gyakori, fétisnek nem mondanám, mert ha ti látnátok csak úgy az utcán, hogy egy srácnak milyen farka van, ti is eléggé rá lennétek fókuszálva. 😉
Szóval ja, szerintem elég gyakori, természetes része az emberi szexualitásnak, hiszen használjuk a kezünket erre is elég sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!