Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kézfixációm van, fiúk szerinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kézfixációm van, fiúk szerintetek szép kezetek van? Valaki más hasonló vonzalmakkal? :)

Figyelt kérdés

Nem nevezném még fétisnek sem, nem szeretnék kezeket nyalogatni, csupán extrán vonzónak találom ha valakinek szép nagy, ápolt, eres keze, tenyere van. :)

Másnak van esetleg hasonló gondolata?

Korábban két kapcsolatom volt, egyik srácnak sem olyan volt a keze, ami tetszett volna, természetesen nem ez határozza meg az ismerkedéseimet, kapcsolataimat. :D

#meleg #ismerkedés #kézfixáció
2022. nov. 24. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi extra nincs a kezemben, a kéz az kéz.

Egy exbarátnőm viszont mindig azt mondta, hogy szép kezem van, tetszik neki, és a megismerkedésünkkor ez neki fontos szepont volt.

(vagy ő vagy, vagy nem vagy egyedül a dologgal. Amúgy ő sem akart semmi plusz szexuális dolgot a kézzel, szóval nem ilyen téren vonzódott hozzá, egyszerűen ahogy valaki a karokra, szemekre, ajkakra bukik, neki a kézfej volt ilyen)

2022. nov. 24. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Szép kéz nagyon izgató nekem is

Erre mindkét exem rágta a körmét 😅

2022. nov. 24. 15:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Meleg kérdés, férfi vagyok, egészen biztosan nem vagyok az exbarátnőd.:)
2022. nov. 24. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
3: bocs, nem néztem a kategóriát, de attól még igaz, amit írtam, hogy van aki a kézhez ugyanúgy vonzódik, mint a szép szemekhez :)
2022. nov. 24. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Nekem a pici puha husis kézfejek tetszenek, kis virsli ujjakkal és ilyen kis gödröcskékkel az ujjak tövénél.

Ápolt és nem szőrös, vagy csak enyhén szőrös tetszik.

Egyébként a husis srácok többségének ilyen, nekem ez az esetem.

2022. nov. 24. 15:26
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Az en kezem apolt, szep, nincs kiszaradva, nem vedlik a bor, nincs kosz a kormom alatt, annak ellenere hogy fizikai munkat vegzek.
2022. nov. 24. 16:51
 7/9 steven95 ***** válasza:
100%
Szép tud lenni egy férfi kéz, emeli a vonzalmat. Főleg ha szőrős vastagabb alkar tartozik hozzá. De ez nem fétis. De néha tenyleg jó nézni és gyönyörködni a test eme szépségében.
2022. nov. 24. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy oktáv két hang amit átérek a zongorán, szóval nem kicsi.

Szerintem szép.

Ami érdekes: a kisebbik húgomnak pont olyan keze van, mint nekem, csak kisebb. :-)

De ez csak két kéz, és kész!

2022. nov. 25. 04:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Leszbikusként véletlen kavarodtom ide, de ha már itt tartunk, mifelénk ez baromi gyakori, fétisnek nem mondanám, mert ha ti látnátok csak úgy az utcán, hogy egy srácnak milyen farka van, ti is eléggé rá lennétek fókuszálva. 😉

Szóval ja, szerintem elég gyakori, természetes része az emberi szexualitásnak, hiszen használjuk a kezünket erre is elég sokat.

2022. dec. 8. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!