Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ehhez hasonló elnevezésű szervezet létezhetne Magyarországon is?
Észak-Amerikai Férfi/Fiú Szerelmi Szövetség (North American Man/Boy Love Association - [link] )
Tehát ennek analógiájára a Magyarországi Férfi/Fiú Szerelmi Szövetség (Hungarian Man/Boy Love Association) néven.
Az amcsiknál is így volt. Voltak elég hülyék a csatlakozáshoz, majd helyi szervezeteikbe beépültek a nyomozók.
Az emberek sokkal hülyébbek, mint amennyire gondolják.
Annak idején, mikor először (és utoljára) láttam a Hülyék paradicsoma c. filmet, elborzadtam, nevetségesnek tartottam, de egyben elképzelhetetlennek is. Azóta élénkebbek lettek a közösségi oldalak, vagy akár ez is, a "gyakori", és azt kell látnom, hogy nem távoli időkbe vetett szürreális vízió volt az a jövőkép, hanem a jelenben már megmutatkozó reális valóság.
Arra azért kiváncsi lennék, hogy a 6-os hozzászólást azok pontozták le, akik pedo-egyletet szeretnének alakítani, akik nem sajátították el az értő olvasás mély misztériumát, vagy azok, akik azt hiszik, hogy az átlagemberek - velük együtt - annyira okosak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!