Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg férfiak is odavannak a nagy, kerek, husis férfipopsikért?
Figyelt kérdés
Nőként kérdezem, mert nemrég láttam egy srácot, akinek olyan igazi latin nős, körte alakú, nagy fenekű, vastag combú alakja volt férfiként és egy másik férfival volt éppen. (Persze lehet nem melegek voltak, csak eljátszottam a gondolattal és innen jött a kérdésem.)2022. nov. 24. 09:49
A kérdező szavazást indított:
Én igen
Én nem
28 szavazat
1/4 steven95 válasza:
Nekem a popsit inkább a megfelelő vastagságú combok teszik vonzóvá. Mint két fatörzs ami tart egy fagylaltkehelyet, és mint aktivista odakötözném magam.. :D
2/4 anonim válasza:
Odalennék, hajaj...kényeztetném is:)
3/4 anonim válasza:
Nők esetében is taszít a felfújt, túlméretes fenék, de 2022-ben egyre inkább ez a torz testkép kezd sztenderd lenni. Úgyhogy részemről semmilyen formában nem szép egy ilyen ember.
4/4 anonim válasza:
Hàt nekem melegként a formás és kemény popók jönnek be....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!