Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek láttak már nöi nemiszervet?
Figyelt kérdés
2022. nov. 22. 12:12
1/9 anonim válasza:
Nyaltam dugtam is, nem is keveset, heteró akartam lenni,
Ezért, de nem így működik.
2/9 anonim válasza:
Mikor az anyamacska átugrotta a kerítést...
4/9 anonim válasza:
Egyszer láttam, meg egy másik alkalommal egyszer véletlenül hozzáértem. Meg akartam viccelni valakit, hogy megcsikizem a fenekét amikor nem számít rá, csak hogy pár centivel arrébb ült le mint ahová számítottam és véletlenül "ott" csikiztem meg és ekkor jött a nem várt fordulat, amire én sem számítottam: nem volt rajta bugyi. Brrrrrrr. 😲😵🤪
Szokta itt írni valaki, hogy olyan érzés, mint amikor a ló kieszi a tenyeredből a kockacukrot. Hááááát, tényleg olyan. 🤣
5/9 anonim válasza:
Én például mindennemű nemi szervtől undorodom, meg amúgy is hidegen maradok tőlük, mégis tudom, mi az, hogy felizgulni egy jó formájú test látványára. Ha valaki azt képzeli, hogy más testtájra nem lehet ráizgulni, az ha hideg, ha meleg, mindössze önmaga korlátolt szexualitási vágyairól állít ki bizonyítványt... és nem kevés embert sért vérig vele, hogy egy lukkal vagy egy farokkal azonosítja a testi vágyaikat - önmagából kiindulva.
6/9 anonim válasza:
Borzasztó, mintha nyílt seb lenne a lábuk között.
Ráadásul azok a nyálkás redők...
Tiszta horror :o
7/9 anonim válasza:
Naturista vagyok, szóval sajnos láttam már és látni is fogok. :(
8/9 anonim válasza:
Én élőben még sosem láttam. Nyilván képeken igen.
9/9 anonim válasza:
Többnyire érintették is, mikor megszülettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!