Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnam a nemiszervem ''eltuntetni'', hogy pl abszolut ne latszodjon ha egy sport leggingsbe vagyok teljesen sima legyen mint egy lanynak?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 18:01
1/13 A kérdező kommentje:
sry ha rossz topik
2022. ápr. 19. 18:04
4/13 anonim válasza:
"abszolut ne latszodjon"
Nem tudod megcsinálni sehogy, mert nincs hova és mihez szorítani - de ha meg is próbálod, a herék érzékenysége miatt még egy kis mozdulat is éles fájdalommal járna.
6/13 A kérdező kommentje:
Miert nem kell ?:))
Engem zavar..
2022. ápr. 19. 18:42
7/13 anonim válasza:
Akkor ne nézegesd. Vagy vegyél fel másik nadrágot.
8/13 anonim válasza:
Miert nem kell ?:))
Engem zavar..
Végül is felvehetsz egy szuszpenzort. "Tüzet tűzzel"
9/13 anonim válasza:
csapd hátra és húzz rá valami szoros cuccot ami oda fogja. Csak figyelj arra, hogy 1. leülésénél fájni fog, 2. ne tartsd így sokáig, mert a vérkeringést elszoríthatod és naonnemjó.
10/13 anonim válasza:
Valahol olvastam, hogy azok a drag queen pasasok valamilyen ragtapasszal ragasztjak le, hogy ne látszódjon nekik. Próbálj így rakeresni, hátha hoz fel valami hasznosat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!