Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan akivel nagyon sajnáltátok,hogy nem jött össze?
Akár barátság, akár kapcsolat ?
Olyan ember, akivel jól éreztétek magatokat és nem lett folytatás.
Eltűnt esetleg ,pedig kerestétek?
Igen volt...
Elvileg hetero srác de, leakart smárolni részegen de, én sajnos nem engedtem és nem mentem bele...
Azóta is bánom mert, szerelmes voltam belé akkor...
Nem áltam készen egy komoly kapcsolatra, mert nem voltam még teljesen tisztában azzal, hogy akkor csaj, vagy pasi, esetleg mindkettő.
Ő viszont készen állt mindenre, "ráadásul" rugalmasabb is volt mint én, így amikor nem értem rá találkozni vagy nem tudtam volna elmenni találkozóra ő akkor is el tudott jönni, akár házhoz is.
Ez a rugalmasságban való különbség, meg az önmagammal is való lassú és elhúzódó ismerkedés oda vezetett, hogy szétmentünk.
Azóta számtalan próba után már tudom, hogy a [Nagy Ő] volt akit elsősorban az én töketlenkedésem miatt annak idején elveszítettem, akivel sírig tartó kapcsolatom lehetett volna.
Jelen állás szerint nincs lehetőség és valószínűleg már nem is lesz helyrehozni ezt a súlyos és kvázi megbocsáthatatlan ballépésemet :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!