Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom hetero volt vagy csak szégyelli?
A story annyi, hogy egy éve állandóan nála voltam ahol csináltunk ezt azt (passzív voltam).
Mostanában (1 hónapja) elkezdtunk heti 1-3 találkozni és próbálom felhozni a témát de látom rajta, hogy egyáltalán nem nyit a téma felé (mintha soha megse történt volna). Ez akkor csak egy "meleg" fellangolas volt neki?
Nincs olyan, hogy meleg fellángolás. Valaki meleg vagy heteró, nincs átjárás a kettő között.
A barátod biszex. Eddig a férfiak érdekelték jobban, most a nők; ilyen "hullámzás" előfordulhat a biszexeknél.
Valószínűleg biszex.
Lehet, a meleg hajlama erősebb (80-20 pl) de valószínűleg biszexuális, akár bevallja, akár nem.
Szegény, biztos bi, mint bizonytalan :(
28/F
Így voltam én is. 16 evea koromtól 8 éven keresztül dugtunk egyik haverommal. Most már azóta meg 13 év eltelt, amióta semmit nem csinálunk. Szoba sem jön a téma. Neki sok éve már barátnője van. Pedig ez idő alatt évekig együtt dolgoztunk, most is rendszeresen beszélünk, találkozunk. Vagyis jó barátok vagyunk mégmindig.
De azért én szívesen lefekumüdnék vele még mindig, ha úgy hozná a sors.
37f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!