Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom ez miatt szégyellhet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom ez miatt szégyellhetett esetleg?

Figyelt kérdés
Na szóval. Szeretkeztünk, és pózt váltottunk(kutyapóz), és fura hangot adtam ki, olyan minthogyha fingottam volna vagy ilyesmi pedig nem. Aztán pedig kiröhögőtt. Ez ennyire ciki lett volna?
2020. ápr. 8. 08:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%

Ez a "puncipuki" alap dolog, mert levegő megy be.

Ja...tini kategória. Nos a barátod gondolom egy ecsethajú kis majom, és nem egy érett FÉRFI, ugye?

SOHA ne csinálj FÉRFI dolgot gyerekkel! Ilyen dolog a szex.

Ahhoz, hogy ne görcsölj, ne alázzon meg egy ilyen dolog miatt a partner, ne ess teherbe,... nos ahhoz FÉRFI kell!

2020. ápr. 8. 08:25
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes hang. A hüvelyedbe levegő került. Mi ezen az első alkalmakkor együtt nevettünk. Erről nem tehetsz, sőt végülis a barátod okozta közvetve. Szóval, ha emiatt szégyell, akkor a fiú gyerekes. Egy párkapcsolatban vannak durvább dolgok is, ami miatt szintén nem kell szégyenkezni, emberek vagyunk..
2020. ápr. 8. 08:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez valóban természetes dolog. Aki ezzel nincs tisztában annek nem kellene ezt a tevékenységet csinálni.

Tény, hogy néha ugymond váratlanul éri az embert és ha nem annyira komoly az ember akkor elmosolyodik esetleg. Én se vagyok az a full komoly ember így 20 éven felül, mindíg próbálok vidám lenni, néha én is mosolygok egy egy ilyenen, de nem kezdek el nevetni, meg nem hagyjuk abba, nem kell magyarázkodni stb stb.

Ez egyáltalán nem ciki amúgy.

2020. ápr. 8. 08:33
 4/17 anonim ***** válasza:
55%

Ilyen bármikor előfordulhat, főleg ebben a pózban. Ez természetes.

Kinevetett? Mégis mit kellett volna csinálnia? Sírjon? Nem értelek. Más lett azóta a viselkedése? Kérdezd meg, beszélj vele. Honnan tudnánk mit gondol a pasid?

2020. ápr. 8. 09:11
 5/17 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező, azt írtad hogy kiröhögött! Szó sincs az ő szégyenkezéséről. A barátod azt akarta, hogy te szégyenkezz

! Felsőbbrendűen viselkedett veled, úgy tett, mintha te csináltál volna rosszat.

Osztom azt a nézetet, hogy neked férfi kellene, nem egy kis nyikhaj!

2020. ápr. 8. 09:17
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
Azért mert nevetett, nem azt jelenti, hogy szégyell. Csak vicces ez a hang. Vagy csak így akarta oldani a feszültséget. Nevess te is legközelebb :)
2020. ápr. 8. 09:22
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért a kiröhögés elég durva, én 16 voltam, mikor elsőnek tapasztaltam ilyet, de mosolyogtunk egyet rajta aztán folytattuk. Neked nem kell emiatt szégyenkezned, mert tök normális dolog, neki meg röhögni nem kellene rajta, mert annyira nem nagy cucc :D
2020. ápr. 8. 09:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezen mosolygunk egyet ha előfordul és kész, pedig eleinte én is cikinek tartottam, de azt mondta a barátom, hogy ugyanmàr, nincs ebben semmi ciki. A hüvelyedbe levegő ment, ennyi. Azt neked kell tudnod, hogy rajtad vagy a helyzeten röhögött-e, mi nem voltunk ott. Ha normális, akkor nem rajtad nevetett.
2020. ápr. 8. 10:35
 9/17 orton ***** válasza:
83%
Azért definiálhatnád a kiröhögött dolgot, mert én úgy képzelem el hogy a hasát fogva megalázóan kinevet percekig és meg se dug utána. Ez így durva, de ha kuncogott rajta egyet és utána folytattátok, akkor meg csak túltolod.
2020. ápr. 8. 11:46
 10/17 anonim ***** válasza:
72%

Én attól vagyok rosszul mikor ilyen van és már tényleg elmélyedtünk a dologba és esetleg nem sok kellene, majd van egy ilyen. Nekem ezzel semmi bajom nincs, csak ha a partnerem (ő lány én fiú) annyira elkezd rajta nevetni hogy kifekszik oldalra. Na az már gáz. Váltogatjuk a pózokat is, akkor ugye ez gyakran előfordul, de hogy egy ilyenen hogy tud ennyire nevetni?? Oké mint ahogy írta valaki, hogy vicces ez a hang, de basszus azért nem ennyire :D

És ott vége is a világnak, nincs folytatás mert 5 percig csak vihog mint egy retardált fóka.

(Csak a biztonság kedvéért, ő lány, én fiú)

2020. ápr. 8. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!