Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Valakivel volt esetleg ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakivel volt esetleg ilyen?

Figyelt kérdés
A barátom nem egy nagy bulizós típus, de múlt héten elment bulizni. Rendszerint ugyan azokon a napokon találkozunk, de arra a napra esett a buli is így nem tudtunk találkozni. Nem volt ezzel semmi baj, mert örülök ha a barátaival is van. De olyan mintha nem is akarta volna mondani nekem hogy majd megy. Nekem kellett megkérdeznem konkrétan. Tudom hogy szeret mert érzem rajta és mindig megpróbálja ezt kimutatni. De néha úgy érzem mintha nem akarna bizonyos dolgokat elmondani nekem. Ez csak egy olyan fiús szokás? Amúgy sajnos nem mindig tudunk a legtöbbet találkozni, és épp ezért is tartanám fontosnak hogy elmondja hogy ha van programja. Vagy csak nem akart megbántani?
2018. febr. 26. 15:56
 1/3 anonim válasza:
Mi is így vagyunk a barátommal és igen ez egy ilyen fiús szokás.
2018. febr. 26. 17:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én barátom is pont ilyen, mindent úgy kell belőle fogóval kihúzni általában, és volt is belőle konfliktus rendesen, hogy azt hittem direkt elhallgat valamit. Mostanra már tisztáztuk, hogy nem akar titkolózni, csak egyszerűen ilyen típus, úgy érzi felesleges mindent megosztania velem, de ha kérdezem persze válaszol, és ettől még jókat tudunk beszélgetni.

Beszélj a barátoddal, hátha ő is csak ilyen 'minek annyit beszélni' típus... :)

2018. febr. 26. 19:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. Már megbeszéltük :)
2018. febr. 27. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!