Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív meleg srácok, ti mivel,hogyan szőrtelenítetek?
Figyelt kérdés
Ha tud valaki olyan személyt aki foglalkozik ilyennel (hát,has,mell, és esetleg fenék szőrtelenítés lenne) Győr környékén kérem írjon.2022. nov. 16. 21:07
2/5 anonim válasza:
Borotva? Vagy csak én vagyok ilyen régimódi?
4/5 anonim válasza:
Semmivel, már letojom. Nem bírja a bőröm a borotvát, meg három nap után már úgyis borostásodik és viszket, ami meg elviselhetetlenné teszi a napot. Vagy bejövök így a másiknak, vagy nem. Rövid és kényelmetlen az élet ahhoz, hogy még ilyenekkel is foglalkozzak.
5/5 anonim válasza:
Feneket szőrtelenitő krémmel szoktam. Utána zuhany alatt csak át kell dörzsölni egy szivaccsal. Arra kell vigyázni, hogy ne hagyd rajta túl sokáig, de amúgy talán a legegyszerűbb módja, amit magadnak is meg tudsz csinálni.
Többi helyen én csak trimmelem, ha olyan a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!