Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk! Ki, hogy szőrtelenít?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Microglia kérdése:

Fiúk! Ki, hogy szőrtelenít? Intim területen és egyéb területeken, például háton? Ti hogy éritek el? Vagy kértek segítséget? 36/f

Figyelt kérdés

2022. ápr. 18. 07:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szakemberre szoktam bízni ,kozmetikus tökéletes eredményt ér el!
2022. ápr. 18. 07:52
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Én csak a péniszem feletti részt nyírom meg kicsit, nem csupaszra. A testem többi részét nem nyírom, kivéve az arcomat.
2022. ápr. 18. 08:36
 3/15 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Van ahol megnyitón, van ahol borotva
2022. ápr. 18. 08:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Intím részen 2-3 naponta borotválom, mellemen, trimmelem.
2022. ápr. 18. 10:13
 5/15 anonim ***** válasza:
20%
Férfi vagyok, az arcomon kívül semmit sem borotválok.
2022. ápr. 18. 10:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én borotválni szoktam intim részen kb hetente, hátam meg nem szőrösödik szerencsére 18f
2022. ápr. 18. 11:12
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon nehezen ment, de megkértem egyszer a haveromat, és hát persze, hogy felállt közben, én zavarba jöttem, de ő meg nem, és mivel éppen ott alul, hátulról nyírta volna, kicsit beljebb nyúlt és hát én meg felnyögtem, annyira jó volt, alig bírtam kinyögni, hogy abba ne hagyja! Nyirás után szoktam krémezni, azzal megkente hátul és megujjazott és hallottam, hogy liheg is és mondja, hogy most megbaszlak! Keményen elkezdett farkalni, és azt hittem behalok, szétszakadok, de baromi jó volt, életemben nem éreztem még ilyet. Hozzá se nyúltam a farkamhoz, egyszercsak folyt belőle a gci, és azt hittem elájulok közben. Azóta is ő szokott szőrteleníteni, de szerinte ő még ettől hetero. :)
2022. ápr. 18. 14:53
 8/15 anonim ***** válasza:
98%
Micsoda fantazia kedves hetes. Almodik a nyomor:D
2022. ápr. 18. 18:07
 9/15 A kérdező kommentje:
Azért én sem bánnám, ha lenne valaki, akivel segítenénk egymásnak, így is úgy is
2022. ápr. 18. 18:25
 10/15 Endura ***** válasza:
18%
Aki azt írta trimmeli,az nem sejti mennyire fájna,ha valóban trimmelné a szőrét.A trimmelés az elhalt szőr kihúzását és közben az új szőr elvágását jelenti😁Schnauzer és hasonló fajtájú kutyáknál alkalmazzák és nekik ez nem fáj de egy embernél....😁
2022. ápr. 19. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!