Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fáj ha először meg dugnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj ha először meg dugnak?

Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Nekem nagyon fájt. Be se tudta rakni igazán. Azóta 2x próbáltam ugyanez volt.
2022. nov. 15. 16:42
 2/9 Perverzsrac94 ***** válasza:
93%

Ha figyelmes a partnered és nem sietitek el, akkor nem.

De merj szólni, ha nem jó, hagyjatok időt az előjátékra, tágításra és ne sajnáljátok a síkosítót.

28/F

2022. nov. 15. 16:43
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Adottság kérdése. Voltam olyan szűz sráccal akinek simán bement, nem fájt, stb. És olyannal is akivel 1 órát ujjaztuk, stb és mégis a farkam fájt neki. Így hagytuk inkább pedig nagyon akarta.
2022. nov. 15. 16:44
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

A hátsóm "szüzességét"egy méretes dàkó vette el,és minden pillanatát élveztem!

Hatalmas élvezet volt!

Minden a partnertől függ...

2022. nov. 15. 17:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Adottság és partner függő. Van aki könnyen tágul van aki nem. Sőt kedv függő is. Volt olyan sráccal dolgom aki egyik talin simán bírta másikon meg nem. Ő se értette. Mindent ugyanúgy csináltunk pedig...
2022. nov. 15. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

2x próbáltak megdugni eddig, mindkétszer fájt. A 2. alkalommal átlagos méret volt, rengeteg popperssel és síkosítóval, de még úgy sem bírtam.

22F

2022. nov. 15. 18:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Tud fájni igen

Van akinek be kell járatni tágítani magát előtte.

Még ha van is előjáték.

2022. nov. 16. 11:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Fájt. Kitágultam meg igyekeztem ellazulni, de nem jött be. A vége már nem kifejezetten fájdalmas volt csak kellemetlen meg olyan mintha folyamatosan sz.rnék. Nekem nagyon nem tetszik, egyszer elég volt kipróbálni. 22f
2022. nov. 16. 13:13
 9/9 anonim ***** válasza:
91%
Nekem jó volt figyelmes volt a partner.
2022. nov. 16. 14:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!