Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy kezdjek el ismerkedni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek el ismerkedni?

Figyelt kérdés

Fiatal 22éves srác vagyok. Fél éve mertem magam a szüleim és az ismerőseim között fel vállalni magam miután történt egy komolyabb kalandom váratlanul.

Ez idáig sosem voltam senkivel. Ezzel a sráccal mai napig járunk össze de rá jöttem nekem ez édes kevés. Egyedül élek... és én inkább kapcsolatra vágyom... fent vagyok grinderen de mindenki csak eggyet akar dugni. Én nem is válaszolok inkább mert tudom nem lenne több. Én imádom ezt a srácot akivel össze járunk de ő nem szeretne kapcsolatot még. Nem tudom hogy ismerkedjek és hol ahol értelme van.

2022. nov. 15. 00:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

10-es, szerintem csak máshogy fogjuk fel a dolgokat. Én inkább „pazarolnék” hónapokat valakire, hogy kiderüljön, az ágyban nem passzolunk, minthogy egyből ágyba menjek egy ismeretlennel.

8-as vagyok.

2022. nov. 16. 22:04
 12/13 steven95 ***** válasza:
90%
#11 veled vagyok, egyébként meg irreális elvárni hogy azonnal klappoljon minden a ágyban. Szerintem ez a legnagyobb vízválasztó. Ott kiderül türelmes-e, kit hajt a valós kötődés, és azt tanusítja majd amit a másiktól viszont vár?
2022. nov. 16. 23:09
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia, írtam.
2022. nov. 30. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!