Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak engem idegesít ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít ha valaki számonkér ha nem írok vissza mondjuk 3 óráig (de nem is vagyok online)?

Figyelt kérdés

Egyre többször szembesülök azzal, hogy számom vagyok kérve, hogy kevés alkalommal vagyok online, nehéz megismerni, mégis mit csinálok ameddig nem vagyok online, miért vagyok elfoglalt.

Egyszerűen idegesítő ez, nem tudom, hogy miért kéne bárkinek beszámolnom arról, hogy mit csinálok a szabadidőmben, vagy kötelességem lenne egész nap a monitort bámulni? :D

2022. nov. 14. 09:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
engem is idegesít
2022. nov. 14. 09:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyet nem tudom komolyan venni...

Egy idő után ő is elfog tűnni úgy is. Tapasztalat...

2022. nov. 14. 09:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
én is elég össze-vissza válaszolgatok, néha nagy időközökkel és gyakran kapok emiatt megjegyzést, de azért a másikat is megértem, hogy türelmetlenül várja a választ
2022. nov. 14. 10:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ilyen már velem is volt sokszor, itt is, snapen is.
2022. nov. 14. 11:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavar az ilyen. Viszont az utolsó 2 komolynak indulo kapcsolatom ugy ért véget, hogy a végefelé gyakorlatilag egy esti joéjt volt meg egy reggeli jóreggelt a kommunikációnk, vagyis a részükröl, ha én nem irok ennyi volt. Így egy kicsit hajlamos vagyok túl gondolni a dolgokat, ha huzamosabb ideig nem írnak rám, de ez nem jelenti azt jogy percenként nézem a telefont meg irogatok nekik. Mindenkinek megvan az élete, a dolga, munkája, család stb. Hagyni kell teret azoknak is. A lényeg hogy valahova én is beférjek oda közéjük, legalábbis szerintem.
2022. nov. 14. 11:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig leírom, hogy majd később leszek, stb. Így nincs ilyen. De amúgy nem ritka az amikor valaki online van neked nem ír másnak igen. Azaz csak sunnyog. Sajnos. 2 profilom van és volt, hogy teszteltem az embert és igazam volt... Sajnos. Szóval ez az egész onnan jön, hogy mindenkit vernek/vertek át. De amúgy az a nem mindegy hogy teszi szóvá? Én küldök :) vagy ?? vagy majd jelezz mindneképp tartalmú leveleket. Az ami inkább zavaró ha látod, hogy olvassa és semmi válasz...
2022. nov. 14. 12:19
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Arra nem gondoltatok, hogy megegyeztek a másikkal, hogy x és y óra közt ertek rá vele foglalkozni? Mert randon módon válaszolgatni az nettó flegmaságot mutat a másik félnek.
2022. nov. 14. 14:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Mégis hogy gondoltad ezt, hogy lefixálom, hogy akkor 7-9 között a Gayromeózás van az időrendemben, akkor bármikor írhatsz és egyből válaszolok, vagy hogyan? Xd
2022. nov. 14. 15:51
 9/12 anonim ***** válasza:
61%
Az utolsó megnyilvánulásod megmutatta, hogy ritka buta vagy, es röhögsz is magadon. Szánalom!
2022. nov. 14. 16:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem, én rajtad nevettem:D
2022. nov. 14. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!