Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Milyen érzés amikor egy másik srác farka a feneketekben van? Milyen érzést vált ki belőletek, amikor belétek hatol a farok?
Figyelt kérdés
Eddig hetero voltam, de elkezdett érdekelni sráccal is, ki akarom próbálni. Inkább az aktív vagy a passzív szerepet érdemes választani? Milyen érzés amikor megdugják a feneked?2022. nov. 11. 17:48
21/22 anonim válasza:
Meleg fiúként mondom, fantasztikusan jó érzés benne lenni egy meleg fiú fenekébe, nekem bejött.
Nyilván azért vagyunk melegek mert fiúval szeretjük.
Szerintem király s nagyon jó dolog.
22/22 anonim válasza:
Meleg fiúként mondom hogy nagyon szeretem a meleg fiúkat és én inkább aktív szerepet töltöm be .
Nagyon jó érzés behatolni meleg fiú fenekébe és ...
Leírhatatlan.
Dehát ezért vagyunk melegek.
Üdv mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!