Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Milyen érzés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Milyen érzés amikor egy másik srác farka a feneketekben van? Milyen érzést vált ki belőletek, amikor belétek hatol a farok?

Figyelt kérdés
Eddig hetero voltam, de elkezdett érdekelni sráccal is, ki akarom próbálni. Inkább az aktív vagy a passzív szerepet érdemes választani? Milyen érzés amikor megdugják a feneked?
2022. nov. 11. 17:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%

Melyiket érdemes? Hát ezt így nem lehet megmondani, téged mi vonz, az a lényeg. Én passzív vagyok, szeretem nagyon, ha dugnak, de nem mindenki van így, ez egyénfüggő.

Próbáld ki mindkét oldalt, aztán meglátod, melyik jön be. Annyi, hogy passzív oldal első egy-két alkalom még nem az igazi senkinek, érdemes kis időt adni neki. :)

2022. nov. 11. 18:24
 2/22 anonim ***** válasza:
6%
"Eddig heteró voltam". Ezen felröhögtem. Holnap után transz leszel? Es ezek után a kérdések után sem érzi a többség, hogy mennyire káros az lmbtq szlogen: lehetsz bárki. Helyesen: az leszel, akivé befolyásolunk az által, hogy azt mondjuk: lehetsz bárki. "Eddig heteró voltam" vicc komolyan.
2022. nov. 11. 21:36
 3/22 anonim ***** válasza:
85%

Őrületesen szeretem mikor a hátsómba érzek egy kőkeményen lüktető dákót!

Azt kívánom olyankor,hogy tartson az érzés örökké,és egyre keményebben döngöljön!

Szinte magamon kívüli állapotban vagyok olyankor nagyon élvezem ha dug a pasim!

2022. nov. 12. 06:19
 4/22 -remete- ***** válasza:
93%
Nekem is jó érzés az is ha dugok vagy dugnak.
2022. nov. 12. 08:14
 5/22 anonim ***** válasza:
85%

#2, olyan apró dolgok ne is zavarjanak, hogy már az ókorból is bizonyított leletek vannak homoszexuális jelenlétről olyannyira, hogy a görögöknél teljesen elfogadott volt még katonák közt is, mert a két szerelmes férfi jobban és merészebben harcolnak egymásért.

Ahogy az se zavarjon, hogy már több ezer állatfajnál is írtak le homoszexuális viselkedést, amik a faj fenntartását közvetett módon segítették, pl két hím pingvin kikeltetett egy tojást, ami amúgy elpusztult volna.

Ezeket figyelembevéve a homoszexualitás egy természetes deformalitás és az emberi társadalmak szerves része is volt mindig is. Azt te se mondhatod, hogy már az ókorban szervezkedett a "b#zilobbi", ahogy azt sem, hogy az állatokat is képesek lennénk befolyásolni ilyen módon.

Na de akkor miért is utálja most rengeteg ember?

Nos, melyik is a legnagyobb vallás a világon? Az a vallás, ami minden természettudománnyal és minden természetes ösztönnel ellen megy, csak hogy a híveit az önmegtartóztatás pórázán közel tartsa magához? Az a vallás, amelyik MINDEN korban kiszolgálta az uralkodó elitet? Az a vallás, amelyik egy túlidealizált birka társadalmat akar csinálni és mindig keres egy ellenségképet, hogy a hívek ne gondolkodjanak.

2022. nov. 12. 09:47
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Érzéseket szavakba foglalni meglehetősen nehéz. Max. hasonlítani lehet más érzésekhez, de akkor azokat ismerni kell. Kipróbálod. Vagy bejön vagy nem. Veszteni való nincsen.
2022. nov. 12. 10:41
 7/22 anonim ***** válasza:
4%
5-ös az meg téged ne zavarjon, hogy azokban a korszakokban a homoszexualitás dominanciára épült. Aki a behódoló azaz a passzív, az a hierarchiában alul van. Az ajtív meg a domináns. Nézz utána, és az állatoknal uez van. Csak az ember teremt romantikus pátoszt a homoszexualitás köre. Holott evolúció: dominancia.
2022. nov. 12. 12:13
 8/22 anonim ***** válasza:
89%

Nem minden volt esetben dominancia. Igen, voltak Athénban olyan korszakok, mikor a magasabb rendű lehetett csak aktív. Viszont katonáknál nem mindig volt így.

Tekintve, hogy a romantika meg a szerelem egy ember által kreált megfoghatatlan fogalom, úgy valóban nem található meg a természetben. De ennyi erővel, akkor a heteroszexuális szerelem is csak egy "ember által kreált romantikus pátosz".

Evolúció nem egyenlő a dominanciával. A legrátermedtebb éli túl, aki képes továbbörökíteni a génjeit. A homoszexualitásnál nincs génátvitel, tehát nincs evolúció.

2022. nov. 12. 13:28
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
De igen evolúciós és dominancia sterepe volt és van a homoszexualitásnak. Állatvilágban és az embereknél is. Mivel tilos kijelenteni a tudományos tényeket, hogy evoluciós sterepe van még mindig a homoszexualitásnak, így azt kell mondani hogy live is love. Holott szintiszta evolúció, és nulla köze van a szlogenhez.
2022. nov. 12. 13:32
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy nincs szerepe a dominanciában! Az evolúció pont a dominanciáról szólt és szól is.
2022. nov. 12. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!