Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Milyen érzés amikor egy másik srác farka a feneketekben van? Milyen érzést vált ki belőletek, amikor belétek hatol a farok?
Melyiket érdemes? Hát ezt így nem lehet megmondani, téged mi vonz, az a lényeg. Én passzív vagyok, szeretem nagyon, ha dugnak, de nem mindenki van így, ez egyénfüggő.
Próbáld ki mindkét oldalt, aztán meglátod, melyik jön be. Annyi, hogy passzív oldal első egy-két alkalom még nem az igazi senkinek, érdemes kis időt adni neki. :)
Őrületesen szeretem mikor a hátsómba érzek egy kőkeményen lüktető dákót!
Azt kívánom olyankor,hogy tartson az érzés örökké,és egyre keményebben döngöljön!
Szinte magamon kívüli állapotban vagyok olyankor nagyon élvezem ha dug a pasim!
#2, olyan apró dolgok ne is zavarjanak, hogy már az ókorból is bizonyított leletek vannak homoszexuális jelenlétről olyannyira, hogy a görögöknél teljesen elfogadott volt még katonák közt is, mert a két szerelmes férfi jobban és merészebben harcolnak egymásért.
Ahogy az se zavarjon, hogy már több ezer állatfajnál is írtak le homoszexuális viselkedést, amik a faj fenntartását közvetett módon segítették, pl két hím pingvin kikeltetett egy tojást, ami amúgy elpusztult volna.
Ezeket figyelembevéve a homoszexualitás egy természetes deformalitás és az emberi társadalmak szerves része is volt mindig is. Azt te se mondhatod, hogy már az ókorban szervezkedett a "b#zilobbi", ahogy azt sem, hogy az állatokat is képesek lennénk befolyásolni ilyen módon.
Na de akkor miért is utálja most rengeteg ember?
Nos, melyik is a legnagyobb vallás a világon? Az a vallás, ami minden természettudománnyal és minden természetes ösztönnel ellen megy, csak hogy a híveit az önmegtartóztatás pórázán közel tartsa magához? Az a vallás, amelyik MINDEN korban kiszolgálta az uralkodó elitet? Az a vallás, amelyik egy túlidealizált birka társadalmat akar csinálni és mindig keres egy ellenségképet, hogy a hívek ne gondolkodjanak.
Nem minden volt esetben dominancia. Igen, voltak Athénban olyan korszakok, mikor a magasabb rendű lehetett csak aktív. Viszont katonáknál nem mindig volt így.
Tekintve, hogy a romantika meg a szerelem egy ember által kreált megfoghatatlan fogalom, úgy valóban nem található meg a természetben. De ennyi erővel, akkor a heteroszexuális szerelem is csak egy "ember által kreált romantikus pátosz".
Evolúció nem egyenlő a dominanciával. A legrátermedtebb éli túl, aki képes továbbörökíteni a génjeit. A homoszexualitásnál nincs génátvitel, tehát nincs evolúció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!