Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, akinek személyes ismerkedés alkalmával jött össze bármi intim sráccal, annak hogyan történt?
Próbálnék ihletet és ötleteket gyűjteni hogyan lehetne személyesen közeledni egy srác felé, így szívesen fogadok minden sztorit vagy segítséget :)
25f
Ha tudod,hogy minimum biszex a srác,csak akkor próbálkozz.Amúgy meg legyen
humorod.Ne légy túlságosan nyuszi.Próbálj értelmese beszélgetni.
és mosolyogj! Ez akkor is jó ha hetero.
Én pár hete ismertem meg úgy egy srácot, hogy csak közös tesink volt egyetemen.
Pont az ideálom. Kb 180 centi magas lehet, őszített végű haj és mosolygós arc. Valahogy pont úgy hozta a sors, hogy tesin (ilyen jóga szerű gerinctornás órák) előttem volt így nekem az óra egy komplett mozi volt. Aztán valahol a felénél lebuktam, hogy nézem őt, mire csak mosolygott és elkezdett hason fekve gyakorlatok közt kalimpálni a lábával meg ilyenek. Aztán mikor vittük vissza a matracokat csak mosolygott rám. Ezután a következő 2 hétben nem mertem tovább lépni, így ezek ismétlődtek meg, mikor mit ad isten páros feladatok jöttek és mivel akkor csak mi ketten voltunk úgy fiúk a kurzuson, akik nem haverral jöttek egymás mellé lettünk beosztva, így azért jobban megtudtuk egymást ismerni, nyílván nem mélyreható beszélgetést kell elképzelni, hanem csak egy kis alap társalgást, aztán az öltözőben is beszélgettünk, egyszerre mentünk ki és leültünk a tornacsarnokkal szembeni parkba. Ez 10 órakor van, ilyenkor szinte senki nincs ott így sokkal bensőségesebb beszélgetés volt. Majd hirtelen megcsókolt és én is őt vissza és csókolóztunk egy darabig, majd ismerősnek jelöltök egymást Facebookon és mentünk a saját utunkat. Aztán randiztunk is, nyílván azóta volt szex is.
Szóval nekem abszolút a vakszerencse segített, de sose baj, ha nagyon barátkozós és beszédes vagy, mert sokmindent kihúzhatsz a másikból beszélgetés alatt.
20/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!