Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mivel lehet leküzdeni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet leküzdeni a magányos öregkortól való félelmet?

Figyelt kérdés

Sajnos melegként a gyerek és házastárs nem túl reális opció. A legtöbb meleg akivel eddig randiztam vagy szexet keresett, vagy megbízhatatlan volt stb.

Kezdek rájönni, hogy egyedül fogom leélni az életem jórészét, különösen az öregkort.

Viszont félek attól, hogy mi lesz ha segítségre/ápolásra szorulok majd. Vagy csak jólesne valakivel beszélgetni.

2022. nov. 8. 22:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
nem ismerem a melegeket, de szerintem ott is lehet olyan embereket találni, akik hosszú távra terveznek, nem csak egy alkalomra
2022. nov. 8. 22:35
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, ha szabad tudni? D
2022. nov. 8. 22:36
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne a korod. Szerintem idővel találsz megbízható párt meg BARÁTOKAT! Ez utóbbi is nagy segítség tud lenni.
2022. nov. 8. 22:52
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
De ez egy belső, hamis dogmád. Ha te rendes vagy, és te normális kapcsolatot akarsz, ugyan mi a szöszért nem lenne még x ember a világon, aki ugyan ezt akarja. Az, hogy eddig kikkel "randiztál", elég erősen tőled is függ. Esetleg változtass a stratégián, vedd észre a hibás mintázatokat....
2022. nov. 8. 22:54
 5/16 anonim ***** válasza:
95%

A meleg férfiak, férfiak... Ezért is sokkal direktebb, lényegretörőbb az ismerkedés.

Viszont a férfiak nagy része is egy idő után komoly kapcsolatra vágy, csak értelem szerűen az évek multával belőlük egyre kevesebb van a társkeresőkön, mert nagy részük már foglalt és igazán csak azokkal találkozol, akik csalni akarnak, most lett vége a kapcsolatuknak így picit elengednék magukat stb...

Melegek között rikább a komoly kapcsolat, de szintén rengeteg van. Ismerősi körben többről is tudok. A heteró oldalon is kosan küszködnek ezzel. A szomorú valóság, hogy sokan egyedül fogják leélni az életüket, de ha megfelelően sokat teszel annak érdekében, hogy ez ne történjen meg, akkor szerintem simán összejöhet neked az életed végéig tartó komoly kapcsolat.

2022. nov. 8. 23:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Még ha össze is jön egy párkapcsolat, bármikor véget érhet. Nem tudsz mást tenni, csak menni előre az utadon és reménykedni, aztán lesz ami lesz.
2022. nov. 8. 23:43
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért minden bizonnyal mások is ahogy korosodnak, úgy komolyodnak. És lesz egyre több lehetőséged kapcsolatot találni.
2022. nov. 9. 00:23
 8/16 anonim ***** válasza:
81%

"Azért minden bizonnyal mások is ahogy korosodnak, úgy komolyodnak."

A francokat. Negyvenesek csorgatják a nyálukat tizenéves srácok után.

2022. nov. 9. 00:37
 9/16 anonim ***** válasza:
84%

Sosem azért keresnék párt,hogy ápolgasson majd.Eszembe sem jut ilyen.

És ezt nem is várhatjuk el senkitől.

A komolyodás sem teljesen igaz,mert ha nem is a nyálcsorgatás,de sok idősnél a fiatalabbnak látszani akarás,már-már görcsösen,nevetségesen, öltözködésben stb megfigyelhető.

Komoly lehet valaki huszonévesen is és 40+ osan is lehet egy pojáca,akin röhög mindenki.

Az is igaz,hogy nincs örök kapcsolat,vagy nagyon ritka.Úgy,akár öt perc alatt is véget érhet egy kapcsolat,hogy az ember levegőt sem kap hirtelen.Sokszor évek sem elegendőek kiismerni a másikat.

Viszont az sem jó, ha első tali után valaki kijelenti,hogy megtalálta a nagy Őt.Ez nem Hollywood, ez az élet, ahol ezerből egy ha van ilyen.Inkább az lenne a cél,ha fokozatosan ismerkedne,udvarolna mindenki.Akkor azért nagyjából be lehet határolni a lényeget.Persze koppanás akkor is lehet.

De ma minden felgyorsult,többség azonnal akar mindent,nincs idő ismerkedni,azonnal dugni kell,mert ha nem,akkor az a nap már kárbaveszett.Mert a szex a mai kor szemuvege,mindent ezen át kell nézni...

Erre panaszkodik huszonéves is,aki nem ilyen,és magam korabeli is,aki nem ezen át nézi a világot.

Lassítani kéne a tempón,még ha ez nehéz, vagy ódivatú felfogás is! És barátkozni kellene,szó szerint barátkozni,beszélgetni /nem neten! /, programokat csinálni,akár többen is. Nagyon jó ez,sajnos ezt is tönkretette a technika.

De bízzunk benne,mindenki megtalálja a társát, ha nem bíznánk,akkor nem is érdemes már itt olvasgatni sem !

54 F

2022. nov. 9. 05:36
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
Ne gondolj az öregkorra, éld az életed, míg fiatal vagy! Nem félek az öregkortól, mivel már itt van, a magány meg mindig is itt volt velem. Fiatal koromban is magányos voltam, bármennyire is vágytam társra, így tehát végül is a magány lett a leghűbb társam. Hozzászoktam. Elfoglalom magamat munkával, olvasásással tévézéssel.Sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb vagyok, mint fiatal koromban. Ha pedig végképp rosszra fordulna az egészségi állapotom, arra is van megoldás.
2022. nov. 9. 05:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!