Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz elfogadni a pénzt szexért?
Figyelt kérdés
Te volt, hogy elfogadtad az ilyen ajánlatot? Miért? Hány évesen? Mit gondolsz arról aki pénzt ajánl?2022. nov. 8. 19:09
11/18 anonim válasza:
Volt egy ismerősöm,középkorú,értelmes férfi.
Magányos volt és azért fizetett, ha értelmes fiatalabb elment vele kirándulni.Semmi szex nem volt,neki ez az igénye volt. De nehezen ment,mesélte,hogy nem akarták elhinni neki,hogy csak ezt szeretné.:)
12/18 anonim válasza:
Egyáltalán,nem gáz.De jobb,ha nem kürtölöd világgá.Nagyon rég fiatalon
elég rendszeresen szólítottak le...Persze ez nem volt teljesen véletlen.
Tudtuk merre kell sétálni.Nők.férfiak.A nők főleg a cukiban.
Sose szégyeld,használd ki amíg lehet!
13/18 anonim válasza:
11-es, ez az a meleg férfi, aki mindig itt a gyk-en próbál túratársat találni? :D
14/18 anonim válasza:
Azt hiszem nem itt, hanem az Indexen, mintha azt említette volna.Győrben lakik, ott ismerkedett.
16/18 anonim válasza:
Volt olyan hogy elfogadtam a pénzt, de azt a hallgatásomért kaptam nem a sex miatt. Akkor még nem voltam 18 éves, és a másik fél az pedig egy (mai napig) ismert televíziós férfi volt.
17/18 anonim válasza:
Elfogadnám ha adna valaki. Lehet írni
18/18 anonim válasza:
Szerintem nem. De más az ha kéred érte vagy maguktól adják. A másodikat szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!