Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már munkahelyről kollégával kalandod? Hogy jött össze? Hogy tudtátok meg biztosra, hogy érdeklődik irántatok és benne lenne kalandba? Mi lett belőle?
Bár nem konkrét kollegám volt csak külsős.
Szexkapcsolat lett belőle.
Diákmunkán volt, igazából jobbra húztam Tinderen, aztán gondoltam lesz ami lesz, reggelre arra keltem, hogy match, és rámírt, aztán beszélgettünk, beszélgettünk személyesen is a munkában, aztán egyik munka után megvártuk egymást, aztán együtt mentünk haza, végül pedig úgy megdugott, hogy 2 hétig folyamatosan elpirultam ha rágondoltam, vagy ha a közelébe mentem :D
Pedig nem az volt az első passzív élményem :D
Ekkora egy frigid faszt. Őt kellett volna kirúgni. Mondjuk a főnökeid is elég befásultak lehettek, ha ezért kirúgtak.
Hát nem azért, de valakit letámadni a WC-ben és fogdozni, még jó hogy kirúgták, azért ez eléggé meredek. Simán lehetett volna belőle feljelentés is akár.
/3-as válaszoló/
Na, mégegy befásult versenyző.
Ezek után már teljesen érthető miért nem akarnak az emberek élőben kezdemenyezni. Félnek, hogy már pusztán a kérdést is tolongásnak veszi valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!