Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Németországban sok magyar meleg van? Mely részen van a legtöbb?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 19:41
1/7 anonim válasza:
Keress német melegeket, ha már ott vagy. Nyilván nem véletlenül mentél el.
3/7 anonim válasza:
Németországban a meleg közösség is multikulti. Nem csak magyar és német van ott. Rengeteg olasz, spanyol, délszláv, lengyel, orosz, ukran, latin, török, arab is.
4/7 Perverzsrac94 válasza:
Egyszer eltöltöttem egy kis időt Hessenben. Rómeón életemben nem láttam annyi puppy playes profilt, mint ott. Komolyan, mintha az Illatos úton lettem volna.
Münchenben viszont meglepően sok magyar profil volt. De török még annál is több.
28/F
5/7 anonim válasza:
3-as vagyok. Nem értem miért kell lepontozni azért mert leírom milyen sokszínű meleg közösség?
6/7 anonim válasza:
Multikuki.
Lepontoz a baloldali, mert úgy érzi, hogy negatív értelemben írtad.
Lepontoz a jobboldali, mert úgy érzi, hogy elismerően írtad.
És persze fordítva is működik.
(bocs, kicsit ittam)
7/7 anonim válasza:
A török melegekkel vigyázzatok..Rettentő erőszakosak..S fanatistábbak a heteróknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!