Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lesz valaki homoszexuális? Mi befolyásolja?
Nem hiszem, hogy ezt meg tudná mondani bárki.
Anyám szerint öröklődik, és már a nagyapám is meleg volt. Apám sütött, mint a kályha, de három gyereket csinált - szerintem élete csúcstermékei vagyunk.
Viszonylag normális családban nőttem fel, ahol ez a kérdés - főleg akkoriban! - soha nem merült fel. Sem apámról, sem az unokabátyámról.
Én kb. nyolcéves koromtól már csak a fiúkat néztem az utcán.
Ezek után a kérdést újra felteszem, mert nem tudom rá a választ:
"Hogyan lesz valaki homoszexuális? Mi befolyásolja?"
A négyessel teljes mértékben egyet tudok érteni.
A többi hozzászólókat nem igazán tudnám minősíteni.
én is kanos vagyok, de...
A hármas voltam egyébként.
Heteró szüleimtől kaptam el.
Tévében mese nézés közben láttam egy szivárványszin pónit, és akkor kezdtem el érezni hogy engem a férfi dákó érdekel.
Óvodába bejött egy bácsi
Mondta hogy lehetek hercegnő ha akarok, és én megvalósőtottam az álmom.
A jelenlegi tudásunk szerint az biztos, hogy van ráhatása a genetikának. Sajnos nem lehet tudni, hogy pontosan mekkora szerepet játszik, de valahol a 20% és a 100% között. (Ezt egy saját bevallásos, génbankos tanulmány alapján állítják.)
Az egypetéjű ikreket tanulmányozva arra lehet jutni, higy a genetika szerepe nagyjából 60-70% lehet.
Ezen felül nem tudjuk. Szerintem a maradék 30-40%-ra a legvalószínűbb magyarázat a hormonális dolgok, de lehet szerepe az immunválaszoknak, spontán mutációknak, környezeti hatásoknak, fizikai- és kémiai dolgoknak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!