Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lesz valaki homoszexuál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lesz valaki homoszexuális? Mi befolyásolja?

Figyelt kérdés
2022. nov. 3. 19:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Démonok.
2022. nov. 3. 19:23
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Háát a suliban már nem leget szexuális felvilágosítást csinálni, úgyhogy most már csak a szülők miatt lehet...
2022. nov. 3. 19:24
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Nem hiszem, hogy ezt meg tudná mondani bárki.

Anyám szerint öröklődik, és már a nagyapám is meleg volt. Apám sütött, mint a kályha, de három gyereket csinált - szerintem élete csúcstermékei vagyunk.

Viszonylag normális családban nőttem fel, ahol ez a kérdés - főleg akkoriban! - soha nem merült fel. Sem apámról, sem az unokabátyámról.

Én kb. nyolcéves koromtól már csak a fiúkat néztem az utcán.

Ezek után a kérdést újra felteszem, mert nem tudom rá a választ:

"Hogyan lesz valaki homoszexuális? Mi befolyásolja?"

2022. nov. 3. 19:41
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Rájön, hogy a jó szex ott kezdődik, hogy nincsenek benne nők.
2022. nov. 3. 21:21
 5/11 anonim ***** válasza:
30%
Megbaszlak és megtudod!
2022. nov. 3. 21:40
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

A négyessel teljes mértékben egyet tudok érteni.

A többi hozzászólókat nem igazán tudnám minősíteni.

én is kanos vagyok, de...

A hármas voltam egyébként.

2022. nov. 3. 22:31
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
#4-es ott a pont!
2022. nov. 3. 23:06
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

Heteró szüleimtől kaptam el.

Tévében mese nézés közben láttam egy szivárványszin pónit, és akkor kezdtem el érezni hogy engem a férfi dákó érdekel.

Óvodába bejött egy bácsi

Mondta hogy lehetek hercegnő ha akarok, és én megvalósőtottam az álmom.

2022. nov. 4. 15:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A jelenlegi tudásunk szerint az biztos, hogy van ráhatása a genetikának. Sajnos nem lehet tudni, hogy pontosan mekkora szerepet játszik, de valahol a 20% és a 100% között. (Ezt egy saját bevallásos, génbankos tanulmány alapján állítják.)

Az egypetéjű ikreket tanulmányozva arra lehet jutni, higy a genetika szerepe nagyjából 60-70% lehet.

Ezen felül nem tudjuk. Szerintem a maradék 30-40%-ra a legvalószínűbb magyarázat a hormonális dolgok, de lehet szerepe az immunválaszoknak, spontán mutációknak, környezeti hatásoknak, fizikai- és kémiai dolgoknak stb.

2022. nov. 5. 00:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom hogy boldogságot okoz melegnek lenni, de az hogy Orbán ellenére vagyok az ami, az jó érzés.
2022. nov. 6. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!