Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogják Magyarországon olyan szinten elfogadni a melegeket, mint nyugaton?
Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 18:26
1/8 anonim válasza:
Én soha, többiek nevében nem tudok beszélni.:')
2/8 anonim válasza:
Mármint úgy mint Berlinben ahol élünk?Itt annyi a Közel-Keleti bevándorló,hogy napi szinten er attrocítás..A melegeknél jobban csak a zsidókat basztatják..Nagyon remélem Magyarországon soha nem lesz ilyen nyugati "elfogadás".Az elején az itthoni barátaim csak hüledeztek ,de mióta vendégül láttam őket már elismerik hogy semmilyen szinten nem vagyunk Magyarországon elnyomva..Ok,nem lehet házasságot kötni,és gyereket vállalni.Ez fájó pont,de inkább ez mint ami most Németországban van..Igen házasodhatok,gyerekem is lehet...Csak hazafele a torkát is átvághatják a gyereknek.10 éve mentem ki fejlesztőként de jövőre már lehet a párommal hazaköltözünk..Az hogy Mari néni hogy néz ram,vagy hogy a nethuszárok leb.ziznak pont nem fog érdekelni..Mert itthon Budapesten a belvárosban este 9-kor is biztonságban tudunk sétálni..Még a 8.kerületben is.
4/8 anonim válasza:
Az elfogadás szerintem teljesen jó Magyarországon....de olyan jogokat nem adunk, mint házasság, gyereknevelés. És ez így van rendben. Ez ilyen társadalom.
5/8 anonim válasza:
Amikor van egy "de" a két mondat között, akkor az nem elfogadás, remélem ezt te is érzed :D Amúgy milyen jogokat nem "adunk"? Vagy mit akarsz te adni? Milyen társadalom?
üdv, egy gyermekjogász
6/8 anonim válasza:
Ha a melegek helyett lesz más akit utálhatnak, migránsok, sötétbőrüek ilyesmi a kormányon múlik.
7/8 anonim válasza:
4: Neked meg szavazati jogot nem kéne adni
8/8 everlight válasza:
Az elfogadás meg az egyetértés nem ugyan az.Hidd el a legtöbb hetero le sem szarja hogy ki meleg amíg nem nyomulnak rá.A legtöbb embernek sokkal nagyobb gondja van az életben mint hogy ilyesmivel foglalkozzon.
4.A gyereknevelés nem jog! A saját életeddel kapcsolatban vannak jogai az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!