Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért jobb egyesek szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jobb egyesek szerint nagyobb méretű partnerrel a szex?

Figyelt kérdés
Nőknél még inkább megértem, de ott is túl van pörögve szerintem. Na, de nálunk… egy ánusz olyan szorosan zár hogy örülsz ha az ujjad befér. A legtöbben meg nem tudnak egy nagyobb farkat betorkozni. Akkor mire fel ez az XL mánia, miben ad többet? Vagy ezek az emberek már annyira ki vannak tágulva hogy a normál méretet nem is érzik?

2022. nov. 1. 05:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Mindenkinek más az ízlése. Őszinte leszek, 22 vagyok de, úgy látom én erősítem a másik tábort, ugyanis nekem életem legjobb dugásai nagyobb méretekkel voltak. Az elején kicsit játékokkal készítem magam aztán jöhet ő. Konkrétan mintha kidugna az univerzumból olyan jó érzés. Mosolyogni szoktam közben. Ha kellően felkészültök, isteni tud lenni egy nagyobb darab. Talán a legnagyobb az ilyen teninchtop vagy Cliff Jensen méret volt.
2022. nov. 4. 01:33
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
inkább vastagabb legyen számomra... nem szeretem a túl hosszút max a 18, annál hosszabb már kellemetlen, de mivel vastag az jól kitölt, érzem ahogy mozog belül, de ennyi
2022. nov. 5. 21:31
 13/14 anonim ***** válasza:
68%
Most ha azt írom nagyobb mérettel roszabb akkor nem pontoztok le? Xd 🤣🤣
2022. nov. 6. 00:00
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A tartalommal nincs baj, inkább a közlés formájában, a stílusban van valami egészen furcsa és szokatlan. A válasz azt sugallja, azt az érzetet kelti, hogy csak a naggyal lehet jó. A nagyot piedesztálra emeled, az egekig magasztalod, ami azt az érzetet kelti, mintha Size Qeen lennél (nagy méret mániás) és akinek kicsi van, azzal szóba sem állsz, mert azzal már nem is lehet jó. Nem ezt írod, de ezt az érzetet kelti. "Teninchtop alatt nem érdekelsz, mert nem vagy képes kidugni az univerzumból."- ez az áthallása a válaszodnak. Amúgy tartalmilag nincs baj a válasszal. Csak az áthallása, az üzenete "furcsa".
2022. nov. 6. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!