Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
2 éve vesztettem el a szüzességem, vagyis többször megdugtak már... viszont én soha nem dugtam senkit meg...
Egy srác akivel nem rég ismerkedtem meg azt mondta, hogy én technikailag szűz vagyok mert soha nem dugtam senkit a péniszemmel...
Szűz fiú lennék még?
28/F passzív
2022. okt. 31. 20:56
1/15 Noren1989 válasza:
Szàmít? Esetleg a csillagjegyed is az?
2/15 anonim válasza:
Szerintem nem vagy szűz, mivel már szexeltél.
3/15 A kérdező kommentje:
1. A csillagjegyem nem az.
Viszont a farkam az... :/
2022. okt. 31. 21:03
4/15 A kérdező kommentje:
2. Én is ezt hittem eddig.
2022. okt. 31. 21:04
5/15 anonim válasza:
Miért van ennek egyáltalán jelentősége?
6/15 anonim válasza:
Melegeknél a szüzesség elvesztése történhet behatolással, vagy beléd hatolással. Az utóbbi megvolt, úgyhogy nem vagy szűz.
De ha szőrszálhasogatók akarunk lenni, akkor mondhatjuk azt is, hogy passzívként már nem vagy szűz, de aktívként még igen. Egy full passzív élete végéig szűz marad a farkát tekintve.
7/15 steven95 válasza:
Szerintem a szüzesség az, hogy még nem volt testiséged valakivel. Ettől függetlenül a farkad tényleg nem dugtad még sehova. Azonban érdekes hogy ez a felismerés csak akkor jutott el a tudatodig és hangolt le mikor rámutattak, hogy nem dugtad sehova és ekkor leesett hogy nem dugtad sehova. Kicsit ez egy ilyen "ráérős agybaj". :)
8/15 anonim válasza:
Nem vagy már szűz, mivel volt szexuális kapcsolatod!
9/15 anonim válasza:
Akkor a csajok/nők is mind szüzek, mert őket is csak megdugják?! :)
Ostoba volt az, aki ezzel érvelt neked. :)
10/15 anonim válasza:
A kérdés az szexeltél már ? Ha igen nem vagy szűz ha nem akkor szűz vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!