Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már kitartottatok? Vagy voltatok már azok?
Volt már olyan szeretőtök akinek pénzt adtatok egy-egy alkalomért? Rendszeresen együtt voltatok? Mennyi ideig? Hol találtad? Hogyan volt a díjazása?
Olyan is megválaszolhatja aki kitartott volt már.
Köszi!
Én akaratlanul is bevonzottam az ilyeneket. Több pasi is ilyen volt velem többnyire 30-40 évesek. Így utólag visszagondolva kicsit kellemetlen hogy el is fogadtam. 17-18 éves voltam. Ami durvább hogy köztük van egy pár ‘pedofil’ hajlamú is..
20/F
Előttem szóló!
A pedofil hajlamot miből állapítottad meg?
Ha azt nézzük van..
Nincs időm udvarolni,keresgélni,illetve a srácban megvan minden amit kerestem!
Gyönyörű teste van,jóképű,imád szeretkezni.....
Nagyon kevés időm van, ha rácsörgök,hogy egy kétóra múlva itt v ott talizunk ,akkor pontosan ott van!
Heti szinten 3x talizunk,de mindentől függetlenül megkapja a havi fix összeget,nem kis összeget!
Az összeget amit kap nem a szexért kapja hanem, hogy bármikor hívom elérhető,fitt,lehengerlő,csinos.....
3-as vagyok!
Furcsa a lepontozásom! Nem mintha érdekelne, de magatokról állítotok ki értetlenségi bizonyítványt, ugyanis a kérdés semmi hátsó szándékot nem takar, nem szántam sértésnek!
1-esnek üzenem: pont annyit tudok fizetni, amennyi a tapasztalatod.
Bocsi, tanár vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!