Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már kitartottatok? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már kitartottatok? Vagy voltatok már azok?

Figyelt kérdés

Volt már olyan szeretőtök akinek pénzt adtatok egy-egy alkalomért? Rendszeresen együtt voltatok? Mennyi ideig? Hol találtad? Hogyan volt a díjazása?

Olyan is megválaszolhatja aki kitartott volt már.

Köszi!

2022. okt. 31. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Én csinálnám pénzért simán. Bár 0 tapasztalattal.
2022. okt. 31. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Én akaratlanul is bevonzottam az ilyeneket. Több pasi is ilyen volt velem többnyire 30-40 évesek. Így utólag visszagondolva kicsit kellemetlen hogy el is fogadtam. 17-18 éves voltam. Ami durvább hogy köztük van egy pár ‘pedofil’ hajlamú is..

20/F

2022. okt. 31. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Előttem szóló!

A pedofil hajlamot miből állapítottad meg?

2022. nov. 1. 00:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt nézzük van..

Nincs időm udvarolni,keresgélni,illetve a srácban megvan minden amit kerestem!

Gyönyörű teste van,jóképű,imád szeretkezni.....

Nagyon kevés időm van, ha rácsörgök,hogy egy kétóra múlva itt v ott talizunk ,akkor pontosan ott van!

Heti szinten 3x talizunk,de mindentől függetlenül megkapja a havi fix összeget,nem kis összeget!

Az összeget amit kap nem a szexért kapja hanem, hogy bármikor hívom elérhető,fitt,lehengerlő,csinos.....

2022. nov. 1. 03:59
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
#2 ha pedofilok lettek volna, akkor 18 evesen semmi eselyed nem lett volna naluk.
2022. nov. 1. 10:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok!

Furcsa a lepontozásom! Nem mintha érdekelne, de magatokról állítotok ki értetlenségi bizonyítványt, ugyanis a kérdés semmi hátsó szándékot nem takar, nem szántam sértésnek!

2022. nov. 1. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

1-esnek üzenem: pont annyit tudok fizetni, amennyi a tapasztalatod.

Bocsi, tanár vagyok...

2022. nov. 4. 14:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Oraloztam mar penzert igen
2022. nov. 4. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!