Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokan megnéznek Grindr-en, de kevesen írnak az miért van?
Az elmúlt 24 órában több mint 80-an. Ebből 2 új üzenet jön.
Van aki rendszeresen visszajön és nézeget is...
Normális képeim vannak fenn és korábban (másik földrajzi helyen) relatíve többen írtak. Nem az első Grindr-regisztrációm.
Én nagyon sokáig nem mertem ráírni emberekre, alacsony az önbizalmam. Csak néha ránéztem a profiljukra és álmodoztam, hogy milyen jó volna, ha esetleg összejönne velük egy randi, egy kapcsolat (persze, írni már nem volt merszem). 😅
Nem tudom, hogy a téged nézegetők is emiatt nem írnak, vagy egyéb okuk van, de ez is lehetséges.
Az sem mindegy hány éves vagy és melyik korosztály nézeget téged.
De mint olvashatod ( akár itt a fórumon is),nagyon válogatósak az emberek azokon az oldalakon már,évekkel ezelőtt sok sráccal találkoztam. Főleg a 18-25 korosztályom ilyen. Én nem csodálkozok ha évek múlva is sokan egyedül maradnak mert a legtökéletesebb srácot keresik,és a legapróbb hibát is hatalmasnak látják az emberen. ( Akár frizura,öltözködés akármi)
"bőrgalamb"
Lefordultam a székről, b@szdmeg. :)
3 dolog lehet a dologban:
1. Nem vagy annyira vonzó, hogy rád írjanak
2. Túl vonzó vagy és a legtoh srác fél rád írni mert azt hiszi nem egy szintem van veled
3. Csak unalomból jár fel és csak nézi a profilokat.
Mind 3 helyzetet tapasztaltam, szóval ez alapján írom ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!