Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogyan tudok melegként ismerkedni?
Több Facebook csoportban benne voltam, de egyikben sem találtam normális, korom beli (16-20 éves) srácokat.
Nektek milyen platform vált be igazán?
Én romeo-n azt láttam, hogy kevesen vannak, akik egyáltalán egy apró kis erőfeszítést is beletesznek a profiljukba, a legtöbben feltesznek egy borzalmasra sikeredett, elmosódott képet a hátsó felükről. Vannak ott is rendes srácok, de kevesen.
Tinderen, ezen a környéken nem sokan voltak fent, de ők legalább nem egy farokképet kértek, vagy küldtek első üziként.
Grindr-t még a Tindernél is kevesebben használták, minőségben talán a romeo és Tinder között volt.
Én mostanában instagramos csoportokat nézek, meglepően sokan ismerkednek ott ebből a korosztályból, nekem eddig ez tetszik a legjobban.
Sajnos olyan környéken élek, ahol nem sok esélye van annak, hogy találjak valakit, akivel összejöhetne az ismerkedés, de azért néha ránézek egy-két ilyen bemutatkozásra, vagy profilra, reménykedve a lehetetlenben. 😅 (Egyébként benne vagyok az említett korosztályban.)
11-es vagyok, úgy látom, sokan félreértették. Való igaz, nem fogalmaztam a legérthetőbben.
Instagramon profilok vannak, amelyeknek lehet írni privátban bemutatkozó szöveget, ők pedig kiteszik posztban az illető profiljával együtt, azon keresztül írhatsz a másiknak. Ilyen profilokat követek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!