Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként melyik platformon érdemes ismerkedni?
Komolyabb célból.
Tapasztalataim által a Grindr a legrosszabb opció ezek közül, Romeon akad azért olyan aki nem szexre játszik, Tinder-en meg sok az insta modell, szerintetek?
Komolyabbat ha keresel, akkor sok időd és sok türelmed legyen.
Négy év óta semmi....
Romeo: Önimádó ecsetfejű barbifiúk vannak, akik magukat látják a legszebbnek a világon,nagyon magasak az elvárásaik. Van 1-2 normális de róluk is kiderül később hogy full defektesek és a herceget várják fehér lovon. De reménykedni lehet. Amúgy 2019-ig kb jól működött az oldal míg ez a sok nyomorult nyálas srác nem kattant rá,akik már lassan saját magukkal sem állnak szóba. Volt állandó szexbarátom is (20 éves volt,én most 23 vagyok). Itt van a legtöbb kamus,és képgyűjtő aki fél találkozni,vagy nem megy el a megbeszélt talira.
Grindr: Szintén mint a romeo de azért 1-2 fokkal jobb sőt. Kevesebb a kamus,innen azért megismertem 1-2 jófej srácot de túl sokat nem várj.
Jelenleg ez a színvonal 2022-ben.
Ha megvan a kockás hasad XL-es méreted akkor lehet esélyed. De már ez is kevés ott. Rohadtul kíváncsi vagyok hogy ezeknek a Ken Baba srácoknak milyen pasik jönnek be. Főleg amelyik profilok már azzal nyitnak, hogy csak izmos helyes írjon,de ő ennek a nyomába sincs...
Amúgy nekem is megvan az izmos szálkás test mások szerint,de még sincs szerencsém,meg nem is kellenének ezek a nyálas srácok. Inkább legyen visszafogott átlagos.
Ha nincs sok önbizalmad,akkor ez az oldal mégcsak lefogja rombolni.
Nagyon nem jön be az izmos,stb, mindenkik által kedvelt kinézet.Mégsem tudok ismerkedni, mert az átlagos,vagy egyszerűbb melegek is csak szuperembereket akarnak.
Jó lenne, ha mindenki tisztában lenne azzal, mit tud ő nyújtani /minden téren/, és ennek megfelelően várna el mástól is mindent !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!