Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem vesznek komolyan a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vesznek komolyan a melegek?

Figyelt kérdés
Biszex vagyok. A melegekhez iszonyat mód vonzódom, de amint megtudják, hogy biszex vagyok, nem vesznek komolyan, és a legtöbb azt mondja, nem fog belemenni abba, hogy vele csaljam meg a nőt, akivel vagyok. A nők előtt titkolom hogy bi vagyok, de ez sok kellemetlenséggel jár. Mármint a titkolózás, a nő becsapása. A melegek többsége lenéz csak azért, mert biszex vagyok. És amikor megsértődöm ezen, azt mondom rájuk, hogy ők pedig bifóbiások. Emiatt pedig kiröhögnek. Miért nem veszik komolyan a biszexeket a melegek, miért ilyen rossz a megitélésünk?
2022. okt. 23. 16:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

Defektesek. Én meg az ilyeneket nem tudom komolyan venni,akik egy ilyen semmiség miatt problémáznak. Párkapcsolatra tuti alkalmatlanok.

A megoldás hogy nem mondod el hogy biszex vagy..

2022. okt. 23. 16:38
 2/14 A kérdező kommentje:
De vannak időszakaim, amikor meg a farokra rá sem bírok nézni.
2022. okt. 23. 16:40
 3/14 anonim ***** válasza:
98%

"miért ilyen rossz a megitélésünk?" ---> "a titkolózás, a nő becsapása, vannak időszakaim, amikor meg a farokra rá sem bírok nézni"

Micsoda trú láw kapcsolatot lehet felépíteni erre. Mindenki arról álmodik, hogy egy szexuális tárgyként tekintsenek rá, amire te ráunsz. Annyira romantikus és szexuálisan izgató. Ha barátnőd van, akit átbaszol, de azért még felmész hozzá zabáni, akkor még szexibb.

2022. okt. 23. 16:58
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Én meleg vagyok...nekem is problémás dolog az ha egy biszex kapcsolatban van egy csajjal és kvázi másodhegedűsként meg ott vagyok neki én akitől meg igényli a fszt
2022. okt. 23. 17:43
 5/14 anonim ***** válasza:
25%
Lassan már azt is megszabják csórik, hogy mennyi szőrszál lehet a karodon... Ha biszex vagy az a baj,ha kancsal vagy az a baj,ha mély a hangod az a baj... Van még valami bajuk? 🤦
2022. okt. 23. 17:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

“amint megtudják, hogy biszex vagyok, nem vesznek komolyan, és a legtöbb azt mondja, nem fog belemenni abba, hogy vele csaljam meg a nőt, akivel vagyok”

Szerintem rosszul rakod össze a képet. Nem azért koccolnak mert bi vagy, hanem mert nem akarnak a szeretőid lenne a nőd mellett. Engem nem zavar ha valaki bi, az igen ha valaki más mellett akar velem kavarni. A kapcsolatban lévő meleg srácokat is kerülöm.

2022. okt. 23. 18:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se az a baj h bi vagy hanem a "legtöbb azt mondja, nem fog belemenni abba, hogy vele csaljam meg a nőt, akivel vagyok" dologgal. Minden kérdésedre megadtad a választ.
2022. okt. 23. 18:28
 8/14 anonim ***** válasza:
11%
Én melegként jobban kedvelem a biszexeket, mint a melegeket és velem nőt is lehet csalni, rég nincsenek már elveim.
2022. okt. 23. 21:13
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok biszexnél tényleg az a gond, hogy sokan a társadalmi normák miatt nőkkel fognak kikötni és nem egyszer lehetett hallani olyan sztoriról amikor éveken át tartó kapcsolat után egyszer csak elhagy a másik, mert rájön, hogy mégis csak tradícionális életet akarja választani.

És akkor a szeretőkről nem is beszéltünk, mikor csaj mellett, tudtán kívül elmegy az illető srácokkal.

Persze ember függő ez az egész, nem mindenki csinálja ezt, de sok ilyen eset van, ami megjelenik a sztereotípiákban is.

2022. okt. 23. 21:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

44éves vagyok

És a korosztályomból több a biszex mint a meleg, ők nem vállalták magukat úgy mint most.

Messziről kerülöm tiltom őket mert nem akarok harmadik kerék lenni, titkolózni, és nem kívánok senkit megcsalni!

Ezen mit nem értesz kérdező?

Mi ebben a furcsa neked?

Egy meleg is szeretné a párjával tölteni a hétvégét legalább és az ünnepnapokat.

Nem egy olyannal ismerkedni akinél ez teljesen elképzelhetetlen, és egy alkalmit is iszonyat nehéz összehozni időpontot egyeztetni.

2022. okt. 24. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!