Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Általános tapasztalat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általános tapasztalat?

Figyelt kérdés

Még “új vagyok a szakmában”, de annál nagyobb reményekkel fogtam neki új emberek megismerésének.( nem párkeresés) Kíváncsiság vezérelve kipróbáltam különböző appokat, felületeket, hogy belekóstoljak a meleg/biszex közösségbe. Próbáltam a lehető leginkább adhoc módon indítani a beszélgetéseket, gondoltam ezzel fel tudom kelteni a másik fél figyelmét. Aztán jött az arcon csapás, hogy a többség nem beszélgetni szeretne. Mikor szembejött, hogy nem egyeznek érdekeink, jött a faképnél hagyás, rosszabb esetben a tiltás. Biztos én vagyok az ábrándozó típus és arról is meg vagyok győződve, hogy velem is van hiba, de a többség tényleg ennyire “ösztönlény”? A szex mindenek felett? 😂

Nulla kommunikáció, még a látszatát sem keltik egyesek, hogy emberszámba vennének. Számomra eléggé kiábrándító ez az egész helyzet, bár lehet, hogy csak én fogtam ki ilyen embereket, vagy nem voltak jó passzban. Teljesen érthető és természetes, hogy nem tud az ember mindenkivel szimpatizálni, de nem lehetne ezt egy kicsit emberségesebb módon a másik tudtára adni?! 😂 Persze az is lehet, hogy túl sokat várok el és túl nagy reményekkel fogtam neki ennek- azóta már kicsit lelombozódtam. 😄

2022. okt. 20. 21:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%

Az is gond, hogy sokatok egy barátkozásnál is azt nézi, hogy mennyire jóképű/testalkatú, mennyi idős, jól öltözött-e a másik. Mintha ezek egy barátságban számítanának.

Talán rendezni kellene egy találkozót barátságot, esetleg párkapcsolatot kereső melegeknek, egy kis kirándulás, túrázás valahol, kíváncsi lennék hányan jönnének el.

2022. okt. 21. 12:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
11: Hát a kor azért szerintem barátságnál sem mindegy. Nekem komfortosabb a saját korosztályom társaságában, akármennyire is fiatalosnak érzi magát pl. egy ötvenes.
2022. okt. 21. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!